Pavel přeje ke svátkům. Po svém. „Czech Norris,“ baví se lidé.

29.03.2024 9:02 | Monitoring

Prezident Petr Pavel „s hlavou v oblacích“ přeje Česku veselé Velikonoce. Na sociální síti X k přání připojil video z vyhlídkového letu, který absolvoval – během letu byl prezident místy i hlavou vzhůru. Svou oblibou adrenalinových zážitků a sportů je prezident už proslulý. „Prostě Czech Norris,“ komentovali uživatelé sociální sítě.

Pavel přeje ke svátkům. Po svém. „Czech Norris,“ baví se lidé.
Foto: Repro: X
Popisek: Prezident Petr Pavel přeje hezké Velikonoce

„Přeji vám, ať nadcházející velikonoční svátky strávíte tak, jak to máte nejradši. Třeba s hlavou v oblacích,“ přál prezident Petr Pavel na sociální síť X.

K přání připojil video z vyhlídkového letu, který včetně několika akrobatických kousků podstoupil.

„Takže jdeme rovně hlavou dolů, a pak dáme nějakou akrobacii, jo?“ připravoval prezidenta pilot letounu.

Prezident se stoickým klidem odpovídá, že „jasný“. Stejně v klidu i s úsměvem na tváři strávil i celý let.

Na pozadí zveřejněného videa mezitím hraje skladba Knockin‘ On Heaven‘s Door přezpívanou od americké hard rockové skupiny Guns N‘ Roses.

Video spolu s přáním mělo úspěch. „Tohle je sen. Jestli mě někdo probudí, tak ho asi zabiju. Nej prezident na světě. Nej video na světě. Bez debat,“ soudil jeden z uživatel sociální sítě Jirka.

„Pane prezidente, díky za vše, co děláte a krásné Velikonoce i Vám,“ vrátil prezidentovi Pavlovi jeho přání další uživatel.

„Já toho chlapa zbožňuju,“ zaznělo také spolu s přirovnáním Petra Pavla k Chucku Norrisovi – „Prostě Czech Norris,“ píše Jindřich.

Český prezident Petr Pavel je svou oblibou adrenalinových aktivit už proslulý. V rámci galavečera Letecký sportovec roku 2023 seskočil koncem února padákem, přičemž České televizi řekl, že seskok považuje – vzhledem ke svým dřívějším zkušenostem, za nejrychlejší a nejbezpečnější způsob přepravy.

Loňské léto sjel trať mistrovství světa na divoké vodě, kde pak od předsedy Českého svazu kanoistů Stanislava Ježka dostal památeční číslo 100, coby vzpomínku na zvládnutí tratě.

Obecně je též známá prezidentova láska k motorkám. Doma má motocyklů hned několik. Nedávno byl nicméně spatřen při jízdě bez helmy.

Po Pražském hradě se ještě minulý duben přemísťoval za pomocí koloběžky, kterou dostal na oslavě ve volebním štábu při svém zvolení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Kratochvílová

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Asi tak, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusesram , 29.03.2024 15:09:27
Napadá mne mnoho dehonestujícíh příměrů, ale napíšu jen jeden - šašek.

|  8 |  0

Další články z rubriky

Macronův sen o míru během olympiády. Hoffman tuší, proč nevyjde

17:01 Macronův sen o míru během olympiády. Hoffman tuší, proč nevyjde

POHLED IVANA HOFFMANA Sprnová olympiáda v Paříži se Emmanuelu Macronovi zdá vhodnou příležitostí, ab…