Pedagog pohlíží na kalendář hnutí ANO: Kam asi pojede Klusák s mladým Babišem „na polévku“ příště?

06.09.2021 22:30 | Ze sítí

Bloger a dlouholetý pedagog Josef Nožička se zamýšlí nad tím, jestli byla skutečně náhoda, že zrovna v den, kdy hnutí ANO oficiálně zahajovalo v Ústí nad Labem volební kampaň, vyrazil do tohoto severočeského města premiérův syn společně s režisérem Vítem Klusákem poblíž na oběd, načež zde před novináři konfrontoval svého otce. „Zatahování syna do předvolební kampaně je totální ubohost a podpásovka nejvyššího rázu,“ píše ve svém blogu na serveru Aktuálně.cz.

Pedagog pohlíží na kalendář hnutí ANO: Kam asi pojede Klusák s mladým Babišem „na polévku“ příště?
Foto: Twitter Andreje Babiše juniora
Popisek: Setkání Andreje Babiše s jeho synem.

Nahrávka, na níž Andrej Babiš mladší spílá během slavnostního zahájení kampaně hnutí ANO v Ústí nad Labem svému otci, že mu ublížil, informuje ho o tom, že je psychologicky v pořádku, a přeje mu hodně štěstí „v oblbování českého národa sektou ANO“, je už zřejmě všem dobře známá.

Nejenom Babiš mladší, ale i sám Vít Klusák nicméně tvrdí, že to opravdu náhoda byla. Podle něj vezl Babiše juniora na setkání s jedním klinickým psychologem. Poté se dohodli, že si zajdou na oběd na polévku, a následně zjistili, že nedaleko restaurace se právě koná start kampaně hnutí ANO.

Původní zdroj ZDE.

Anketa

Co si myslíte o slovním útoku Andreje Babiše mladšího?

hlasovalo: 18222 lidí
Nožička má o celém příběhu značné pochybnosti: „Jsem ochoten uvěřit řadě věcí… ale tomu, že byla obrovská náhoda nebo nějaká ‚věc mezi nebem a zemí‘ (jak o tom na nahrávce mluví Andrej Babiš mladší), že tihle dva společně vyrazí do severočeské metropole zrovna v den, kdy tam hnutí ANO oficiálně zahajuje volební kampaň před letošními sněmovními volbami, a přestože o tom s předstihem informují prakticky všechna významná média, tak o volebním mítinku nemají pánové Klusák a Babiš mladší do poslední chvíle sebemenší tušení, prostě nikoliv.

A pokud by se na to dalo sázet v nějaké sázkové kanceláři, tak bych si dost možná i vsadil na to, že až tihle dva spolu vyrazí na polévku příště, bude to shodou okolností v nějakém městě, kde zrovna bude probíhat mítink hnutí ANO…,“ míní.

„Já vidím za zatahováním premiérova syna, o kterém nejenom jeho otec tvrdí, že je psychicky nemocný, do letošního předvolebního boje za totální ubohost a podpásovku nejvyššího rázu,“ dodává Nožička závěrem s tím, že nic na tom nemění ani skutečnost, že Andrej Babiš starší pronesl před osmi lety ne zrovna šťastný výrok, ve kterém přísahal na zdraví svých dětí, že nikdy nezasáhne do práce vydavatelství Mafra, či to, že v roce 2008 účelově převedl akcie farmy Čapí hnízdo na své dvě dospělé děti a svého švagra.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…