Pekarová a Vystrčil v Kyjevě. Z vlaku přímo do krytu

25.11.2023 7:51 | Monitoring

Do Kyjeva se sjíždí šéfové parlamentů evropských zemí, aby se setkali s ukrajinským prezidentem Volodymyrem Zelenským a předsedou ukrajinského zákonodárného sboru Ruslanem Stefančukovem. Do hlavního města Ukrajiny dorazili také šéfka Poslanecké sněmovny ČR Markéta Pekarová Adamová a předseda Senátu Miloš Vystrčil. Kvůli ruskému dronovému útoku se ale oba politici z vlakového nádraží přesunuli do hotelového krytu.

Pekarová a Vystrčil v Kyjevě. Z vlaku přímo do krytu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předsedkyně sněmovny Markéta Pekarová Adamová a předseda senátu Miloš Vystrčil

Političtí představitelé Ukrajiny v současné době tlačí na Evropskou unii, aby zahájila rozhovory o ukrajinském vstupu do EU. Předně politici české koaliční vlády tento krok podporují, stejně tak podporují Ukrajinu v jejím válečném úsilí vůči Rusku, jehož armáda bojuje na jejím území.

Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) a Miloš Vystrčil (ODS) se stejně jako zástupci parlamentů Belgie, Finska, Irska, Polska či Estonska setkají s prezidentem Volodymyrem Zelenským a šéfem ukrajinského zákonodárného sboru Ruslanem Stefančukovem. Kvůli trvajícímu leteckému poplachu čeští politici rovnou z vlakového nádraží zamířili do hotelového krytu.

Miloš Vystrčil

  • ODS
  • PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • předseda Senátu

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Karel Výborný

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Stále přemýšlím , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseJirka Fimfárum , 25.11.2023 11:23:56
jak bych měl s touto informací naložit? Dva exoti , přijeli s balíkem našich peněz. To je známé a co dál? To, že museli zalézt do krytu, za to je mám blahořečit , že jsou to hrdinové , nebo litovat nebo co? Pro mě je to škodná ČR.

|  15 |  0

Další články z rubriky

Rusové jedou dál. Rychleji, rychleji. Přiznáno a zdůvodněno

8:04 Rusové jedou dál. Rychleji, rychleji. Přiznáno a zdůvodněno

Rusové na Ukrajině dál postupují. Prý je to i kvůli tomu, že nejvyšší vojenský velitel ukrajinské ar…