Pekarová bude čtrnáct dní mlčet. Sama to vládě nabídla

26.02.2021 16:53

Politická elita této země dnes při jednání v Poslanecké sněmovně řeší, co s covidem. S asi s nejoriginálnějším způsobem, jak vystrašit občany a utvrdit je o vážnosti celé situace, přišla poslankyně Markéta Pekarová Adamová (TOP 09). Podívejte se, co vypočítala. Budete zírat. Dny ticha za mrtvé a jedno okresní město je fuč.

Pekarová bude čtrnáct dní mlčet. Sama to vládě nabídla
Foto: repro TV Prima, tan
Popisek: Markéta Pekarová Adamová (*1984, Litomyšl) je česká politička, od roku 2019 předsedkyně TOP 09

Anketa

Máte důvěru v Jana Hamáčka? (Hlasování od 25.2.2021)

16%
84%
hlasovalo: 15025 lidí

Tématem jednání byl report vlády Poslanecké sněmovně o pandemické situaci a jejím dalším postupu. Předsedkyně TOP 09 a poslankyně Markéta Pekarová Adamová, mezi jinými, tak dostala šanci vystoupit s důležitým projevem.

Několikrát zdůraznila vážnost celé situace. „Pokud bych měla možnost navrhnout nějaká opatření, která podle mého názoru a názoru odborníků, názorů našeho Anticovid týmu... tak budu už opakovat mnohé, co tady od nás zaznívalo a zaznívá v posledních týdnech. Myslím, že je potřebné, aby opatření byla zejména přijímána rychle a včas.“ Pekarová pak uvedla příklady testování na covid ve firmách nebo distribuci respirátorů ohroženým skupinám.

„Nesmíme rezignovat na nic, já myslím, že jsme ve chvíli, kdy si uvědomujeme, že oněch dosavadních 19.999 obětí, ke kterým budou určitě přibývat další, kdy se situace rapidně zhoršila, je skutečně velmi, velmi vážná,“ volala roztřeseným hlasem Pekarová Adamová. „Kdybychom za každého, kdo zemřel v souvislosti s covidem, drželi minutu ticha, tak budeme mlčet nepřetržitých 14 dní, bezmála, bezmála,“ dodala temně.

Ale v názorných ukázkách hromady mrtvol Pekarová ještě chvilku pokračovala, když prohlásila: „To je samozřejmě jeden ze způsobů jak ukázat, jak dlouhá řada jmen to už je. Je to jedno celé okresní město za ten rok, co tady s epidemií žijeme.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: AZy

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…