Pět mrtvých na policejní stanici v Paříži. Terorismus to ale prý nebyl

03.10.2019 16:57

Srdce Paříže ochromila hrůza. Zaměstnanec policie ubodal čtyři své kolegy. Nakonec byl zastřelen. Informuje o tom agentura Reuters.

Pět mrtvých na policejní stanici v Paříži. Terorismus to ale prý nebyl
Foto: wikipedia
Popisek: Francouzská vlajka.

V srdci Paříže došlo ke hrůznému činu. Na pracovišti nedaleko katedrály Notre-Dame se jeden ze zaměstnanců policie vrhl na čtyři své kolegy a ubodal je. Nakonec byl sám zastřelen.

Šlo o teroristický útok? Agentura Reuters oznámila, že oficiální místa k hrůznému činu mlčí, ale šéf policejních odborů Jean-Marc Bailleu francouzské televizi BFM TV řekl, že šlo spíše o útok provedený po pominutí smyslů, než o teroristický útok.

Jeden z policejních úředníků naznačil, že útočník měl v minulosti konflikty se svým nadřízeným. „Vím, že mezi ním a jeho přímým nadřízeným bylo napětí,“ řekl Christophe Crepin  

 Oblast kolem policejního ředitelství byla neprodyšně uzavřena. Očekává se, že na místo dorazí i prezident Emmanuel Macron.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…