Pohřeb téhle zrůdy? Mrtvý vrah malého dítěte a drsná slova

05.07.2020 20:03

Dvaadvacetiletý vrah tříletého nevlastního syna Josef Kuča, jenž v minulém týdnu zemřel ve věznici ve Valdicích, kde si měl odpykávat výjimečný trest ve výši dvaadvaceti let, bude mít honosný pohřeb. „Bílá rakev, farář, kapela a průvod od Pohřební služby,“ informuje server Expres.cz o chystaném obřadu pro muže, jenž dítě své družky bil a pálil žehličkou, dokud nezkolabovalo. Advokátka a bývalá poslankyně Klára Slámová neskrývá opovržení.

Pohřeb téhle zrůdy? Mrtvý vrah malého dítěte a drsná slova
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

Anketa

Má Zeman pravdu, že heslo ,,Black Lives Matter" je rasistické?

98%
2%
hlasovalo: 33269 lidí
Kuča se měl ve své cele ve valdické věznici oběsit v úterý, tedy v den, kdy byl do nápravně výchovného zařízení převezen.

Verze o spáchání sebevraždy je dle Kučovy rodiny nepravděpodobná. „Nevěříme tomu, udělala to buď Vězeňská služba, nebo vězni,“ řekla pro Expres.cz Kučova matka. Syn ji měl psát dopis, v němž žádá o peníze a píše jim, jak moc se těší na jejich návštěvu, nemyslí si proto, že by dva dny po jeho dopsání spáchal sebevraždu.

„Chceme to řešit, proto to dáváme do médií, my jako obyčejní smrtelníci s tím nic neuděláme. Na Vězeňskou službu jsem volal včera, zvedli mi to a řekli, že je to pravda, že kluk umřel. Příčinu smrti mi ale nesdělili, že to řeší policie a až budou nějaké výsledky, tak se nám snad ozvou,“ dodal otec Josefa Kuči.

Dodal, že pro syna již plánuje pohřeb. Ten bude zřejmě respektovat romské tradice a nebude příliš přízemní.

Rodinný přítel prozradil serveru, že půjde o velmi honosný pohřeb. „Bílá rakev, farář, kapela a průvod od Pohřební služby,“ informoval.

Okázalý pohřeb budí značné vášně. „Každý, kdo se bude podílet na jakémkoliv okázalém pohřebním obřadu té zrůdy, si zaslouží hluboké opovržení,“ ohradila se proti obřadu advokátka a bývalá poslankyně Klára Slámová.

„Výrazně víc, než že si nějaký pohřební ústav či restaurace namastí kapsu, mě pohoršuje dodnes nepotrestaná – a opět těhotná – matka. Některé děti se opravdu rodí do pekla,“ připojila bloggerka Lucie Sulovská. Družka vraha, jež zatím nestanula před soudem, má nyní být v sedmém měsíci těhotenství.

Vrah nevlastního syna brutálností svého bestiálního činu šokoval i mnohé experty zvyklé na ledacos. „Za zhruba čtyřicetiletou praxi jsem se s takovým nakládáním s dítětem ještě nesetkal,“ prohlásil předseda odvolacího senátu Jiří Lněnička. „Není jasné, čím si nezletilý vysloužil ze strany obžalovaného takové hrubé nakládání a sadistické praktiky,“ řekl při odůvodnění uložení výjimečného trestu.

Kuča měl dítě mlátit vařečkami, bít ho do krve, típat o něj cigarety či ho pálit žehličkou a dávat na rozpálený sporák. V únoru loňského roku chlapec po tomto zacházení zkolaboval.

„Byl takový ztuhlý. Nohy měl jako v křečích. Osprchoval jsem ho proto studenou vodou. Pořád se nic nedělo. Tak jsem mu dal asi čtyři facky. Pak nějak nemohl polykat, všude měl sliny i s krví. Zkoušel jsem mu proto otevřít pusu vařečkou, pak jsem použil brčko a odsával mu je. Báli jsme se zavolat doktora, že by nám ho mohli vzít,“ popisoval chladnokrevně u soudu Kuča poslední utrpení nevlastního syna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…