Policie už prý má vrahy Čecha v Londýně. Nejmladšímu bylo šestnáct

25.09.2016 21:02

Jednatřicetiletý Čech Zdeněk M. se před pár dny vracel z kanceláře domů. Jenže tam už nedošel. Cestou se v jedné restauraci, kde se stavil pro jídlo a pití, pravděpodobně pohádal s trojicí mladých mužů a tato hádka ho nakonec zřejmě stála život. Mladí muži českého občana ubili řetězem. Jednomu z agresorů bylo teprve 16 let. Podle informací Českého rozhlasu čeká nejstaršího devětadvacetiletého útočníka soud.

Policie už prý má vrahy Čecha v Londýně. Nejmladšímu bylo šestnáct
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

„Raymond Sculley se v pondělí objeví před londýnským soudem. Policie ho obvinila z vraždy 31letého Čecha Zdeňka M. Zbývající dva zatčení, 19letý muž a 16letý chlapec, byli propuštěni na kauci a dál budou vyšetřováni na svobodě,“ píše veřejnoprávní rozhlas.

Celý článek najdete zde.

Podnikatel Zdeněk M. zemřel na krvácení do mozku v noci ze středy na čtvrtek. Krvácel po ranách do hlavy. Řetězem od kola. Ve čtvrtek krátce po půlnoci našel muže nedaleko jeho bytu v kaluži krve náhodně projíždějící cyklista. Britská média tvrdí, že pravděpodobně nešlo o čin z  nenávisti, ale o útok gangu.

Přátelé ubitého podnikatele shánějí peníze, aby jeho tělo mohlo být dopraveno do České republiky. Vybrali už přibližně 400 tisíc korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…