Policii na něj. Jiří Kajínek zavařil Zemanovi se zbraní v ruce

24.10.2022 12:07 | Ze sítí

Kontroverzní hudební skupina Ortel pokřtila svoji další desku s názvem Steč a děly se věci. Na pódiu se objevil odsouzený a omilostněný vrah Jiří Kajínek v ruce se samopalem. To samozřejmě neuniklo pozornosti jejich odpůrců a ti si servítky rozhodně nebrali. Svoje schytal i dosluhující prezident Miloš Zeman.

Policii na něj. Jiří Kajínek zavařil Zemanovi se zbraní v ruce
Foto: Repro FCB
Popisek: Jiří Kajínek na koncertě skupiny Ortel

„Tvl to uz snad ne..co to kurva je za humus..? Kajinek s kalasnikovem? To je humus..fuj. Bude to nekdo resit? Policie..,“ zajímal se bývalý hokejista Jiří Hrdina, který na je twitteru znám pod nickem Dallas Star, o to, zda se o zmíněný křest nového CD Ortelu bude zajímat i Policie ČR.

 

Novinář a známý odpůrce Andreje Babiše viděl ve společném vystoupení Kajínka a Ortelu symbolický ortel nad dosluhujícím prezidentem Milošem Zemanem.

 

„Poslední ortel nad érou prezidenta Miloše Zemana vynesl jím omilostněný vrah Jiří Kajínek. Fakt to nebyl dobrý nápad – s Kajínkem a ostatně i se Zemanem,“ napsal na svůj twitter.

Na zmíněný křest alba skupiny Ortel upozornila Barbora Kuželová, která na twitteru používá i přídomek Mercury.

 

 „Bizár level milion. Vrah pokřtil náckovi nové xenofobní, rasistické CD, se zbraní v ruce,“ uvedla a vše doplnila jednak videem, kde spolu rozmlouvají Tomáš Ortel a Jiří Kajínek, který drží v ruce samopal a jednak samotným záběrem z koncertu, kde oba vystupovali.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaA

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …