Poslankyně Trikolóry Hyťhová natvrdo: Senátoři nemají nic na práci, zrušme je!

16.01.2021 12:58

Senátoři se nudí. Zaslouží si zrušit, je přesvědčena poslankyně Trikolóry Tereza Hyťhová, která se kriticky staví i k EU.

Poslankyně Trikolóry Hyťhová natvrdo: Senátoři nemají nic na práci, zrušme je!
Foto: archiv T. Hyťhová
Popisek: Tereza Hyťhová

Tereza Hyťhová se v roce 2017 stala poslankyní za hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury, ale po vzniku hnutí Václava Klause Trikolóra se rozhodla změnit politický dres.

Ale jak v SPD, tak v Trikolóře se kriticky staví především k Evropské unii, o které říkává, že rozhodně není společenstvím rovnoprávných států. Má za to, že z Bruselu vychází diktát podobně jako před rokem 1989 z Moskvy. Sama se však narodila až v roce 1995, takže socialistické zřízení na vlastní kůži nezažila.

Vedle EU se kriticky staví také k Senátu Parlamentu ČR. Volá po jeho zrušení. Naposledy ji zvedlo ze židle, že se většina Senátu postavila proti razantnímu snížení daní zaměstnanců, které ve Sněmovně odhlasovali poslanci ANO, ODS, KSČM, Trikolóry a SPD.

„A hleďme, páni senátoři asi nemají co na práci a snížení daní napadnou u Ústavního soudu,“ zlobila se Hyťhová na sociální síti Facebook, kde hned v nadpisu svého příspěvku volala po zrušení Senátu

„Když se po hodně dlouhé době Sněmovně něco skutečně povede udělat pro občany, přijdou senátoři a snaží se všemožnými cestami tuto věc zvrátit. Trikolóra hlasovala pro snížení daní a v žádném případě bychom na tomto nic neměnili!“ zdůraznila poslankyně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…