Pr*sárny pro Ukrajinu. Nahé obrázky vynesly už 18,5 milionu. I pro prapor Azov

29.06.2022 4:44 | Ze sítí

Je mnoho způsobů, jak vybírat peníze pro válkou zkoušenou Ukrajinu. Dvě ženy z Ukrajiny se rozhodly cílit na základní lidský pud, totiž rozmnožování. Sehnaly modelky a modely, jež za doložené dotace pro Ukrajinu, například i pro prapor Azov, pošlou nahou fotku. Projekt TerOnlyfans tak funguje skoro od začátku války. A nemá podle zakladatelky skončit, dokud Putin nezemře a agrese Ruska neustane.

Pr*sárny pro Ukrajinu. Nahé obrázky vynesly už 18,5 milionu. I pro prapor Azov
Foto: Repro Twitter
Popisek: Jednaz z účastnic projektu TerOnlyfans

Anketa

Pokud by v roce 2022 byly parlamentní volby, volili byste stejnou stranu jako v roce 2021? (Ptáme se od 28.6.2022)

75%
21%
hlasovalo: 6687 lidí
Výzvy k podpoře Ukrajiny již nejsou tak silné jako na začátku konfliktu, přesto pokračují. Někteří se snaží, aby darující neměli jenom pocit, že pomáhají dobré věci, ale chtějí se dobrodincům odvděčit. Na tomto principu zřejmě funguje platforma TerOnlyfans, která láká donátory na lechtivé obrázky.

Podle webové stránky platforma vznikla již 8. března, tedy ani ne čtrnáct dní po ruské invazi na Ukrajinu. Pro server BusinessInsider její tvůrkyně Nastasja Nasková uvedla, že na tento nápad přišla náhodou, když na Twitteru sháněla odvoz pro svou známou/známého z Charkova. Když se nikdo nehlásil, tak napůl žertem prohlásila, že pošle nahou fotku tomu, kdo bude ochoten pomoci. Za pět minut měla prý nabídek deset. A když byla transakce dokonána, její známost z Charkova byla bezpečně evakuována.

Právě to jí vnuklo nápad, který s přítelkyní Anastasií Kučmenkovou zrealizovala právě na Mezinárodní den žen. Nasko je původně z Běloruska, ale před invazí žila v Kyjevě a chce podle svých slov dokázat, že ne všichni Bělorusové mají Rusy rádi. Také si trvá na tom, že nejsou „sexuální pracovnice“, ale že se snaží vybírat peníze na válku. Stránku nyní řídí z Polska, po začátku invaze se odstěhovala do Varšavy. Kučmenková ovšem zůstává v Kyjevě. Projekt prý bude pokračovat, dokud „Putin nezemře a Rusko nepřestane s agresí“.

TerOnlyfans je pak modifikací známé stránky OnlyFans, kde lidé platí za přístup k „obsahu tvůrců“. Jedná se o složeninu, „ter“ je zkrácenina pro teritoriální obranu. Funguje ovšem jinak. Zájemce o erotický obsah se má přes sociální sítě spojit s jednou účastnicí projektu (nebo účastníkem, projekt není směřován čistě na mužskou heterosexuální klientelu), pak si zvolit jeden z účtů organizací, které TerOnlyfans podporuje, zaslat dotaci, počkat na potvrzení, to zaslat modelce (či modelovi) a vyčkat, až dostane „protiplnění“. Princip je jednoduchý, jedna dotace, jedno foto od jedné modelky. Zájemci se prý mají chovat slušně a férově, neposílat malé dotace, aby fotek dostali víc, nenutit spolupracovníky do věcí, do kterých se jim nechce, a být trpěliví.

Podporovaných projektů je celkem jedenáct, je mezi nimi i ukrajinská národní banka, černihivská zoo, mezinárodní humanitární fond, ale také kontroverzní prapor Azov.

Komu se mají zasílat peníze

Podle počítadla se podařilo vybrat přes 23 milionů 300 tisíc hřiven, což je v přepočtu 18,5 milionu korun, které převážně dobrovolnice přes lechtivé fotky vybraly. Stránka zmiňuje 40 participantů v tomto projektu, deset je pak anonymních. Drtivá většina z nich komunikuje přes sociální síť Twitter, některé mají profil i na Instagramu. Prý jen deset z nich pak mělo předchozí zkušenosti s „tvořením obsahu“.

Počítadlo vybraných prostředků


Modelky a modelové

Ukázky pro zájemce ze sociálních sítí

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: kas

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …