Prasárna, ponižující a ubohé. Úchyláci z Respektu si mnou ruce, odsoudil poslanec ČSSD veřejné přehrávání ,,pojebu“ Petra Nečase od Nagyové

19.05.2015 9:30

Veřejné přehrávání odposlechů, kterými včera pokračovalo soudní líčení s někdejší šéfkou kabinetu expremiéra Petra Nečase Janou Nečasovou (dříve Nagyovou) a třemi obžalovanými vojenskými špiony, si vzal na paškál poslanec za ČSSD Jan Chvojka. Tomu vadí zejména fakt, že u soudu jsou pouštěny také důvěrné telefonáty mezi Nečasem a jeho současnou manželkou, které někdejšího expremiéra silně dehonestují.

Prasárna, ponižující a ubohé. Úchyláci z Respektu si mnou ruce, odsoudil poslanec ČSSD veřejné přehrávání ,,pojebu“ Petra Nečase od Nagyové
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Chvojka, ČSSD

„To, že soudkyně veřejně provádí důkazy ve formě odposlechu, z nichž (jak jsme včera slyšeli) část tvoří krutý a ponižující pojeb Petra Nečase od jeho manželky, považuji za neskutečnou prasárnu,“ vyvěsil si Chvojka na svém facebookovém profilu.

Podle něho je to ponižující, ubohé a navrch zbytečné, neboť to prý o případné vině či nevině Jany Nečasové (dříve Nagyové) neřekne vůbec nic. „Jen někteří úchyláci z Respektu si mnou ruce, jak je to důležité slyšet. Kolik z nich dostavá takový pojeb od manželky pravidelně?“ nedalo Chvojkovi, aby si nerýpl do redakce Respektu.

Nutno podotknout, že zveřejněné policejní odposlechy někdejšího premiéra skutečně dehonestují. A ukazují, že Jana Nečasová (dříve Nagyová) nešla pro vulgární výrazy daleko.   

„Na chlapa si hraj někde jinde, ne přede mnou. Všude se za mě stydíš. Lítám jako kráva. Nebudu ti dělat poskoka. Nebereš mě jako partnera, šikanuješ mě. Doma držíš hubu a krok. To je vidět, kdo tam nosí kalhoty,“ zachytily policejní štěnice projev Nagyové v listopadu 2012.  

„Já dřu jako Bulhar! Já chci partnera, já chci šéfa! … Ty ses posral, ty vole. Nechci tě vidět, běž si za tou slepicí. Ty kreténe, kdybys nekandidoval na výkonnou radu, tak bys nám taky spoustu věcí ulehčil,“ nešetřila Nagyová svého současného partnera.  

Vulgaritami nešetřila Nečasová (dříve Nagyová), ani když hovořila o expremiérově bývalé manželce Radce. „To je čubka zasraná. To je píča neskutečná. To je svině. Ona dělá úplné hovno,“ prohlásila kupříkladu Nagyová na adresu Radky Nečasové.

Plné znění Chvojkova vyjádření na Facebooku:

Nedá mi to a musím to napsat ještě jednou. To že soudkyně veřejné provádí důkazy ve formě odposlechu z nichž (jak jsme včera slyšely) tvoři část krutý a ponizujici pojeb Petra Nečase od jeho manželky považuji za neskutečnou prasarnu. O případu to neřekne vůbec nic. Je to ponižující a ubohy. Jen někteří uchylaci z Respektu si mnou ruce jak je to důležite slyšet. Kolik z nich dostava takový pojeb od manželky pravidelně?

 

reklama

autor: luš

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …