Pravicová zastupitelka řízla do Zemana: Používá estébácké metody!

18.12.2013 14:33

Pražská zastupitelka Alexandra Udženija (ODS) se důrazně zastala podnikatelky, o kterou se zajímá policie v souvislosti s kauzou slevy pro pravicové voliče. Penzion také odmítl obsloužit prezidenta Zemana a Udženija má za to, že tu prezident se svou partou dnes využívá StBácké metody, které jsme znali před rokem 1989.

Pravicová zastupitelka řízla do Zemana: Používá estébácké metody!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

„Šikanovat podnikatelku jen proto, že nesouhlasí s prezidentem, je naprosto nehorázné! To jsme tady již před rokem 1989 zažili. I na tomto příkladu je vidět, jaké metody Zeman a jeho parta používají. Budeme se divit, až budou po pěti letech úřadování prezidenta Zemana tyto estébácké metody rozlezlé po všech úřadech. Držím paní Pallové palce a přeji jí, aby nával kontrolních úředníků zvládla!“ napsala politička na sociální síti Facebook.

Připomeňme, že v srpnu tohoto roku spolumajitelka penzionu Modřín ve Velké Úpě v Krkonoších Agnieszka Pallová prohlásila, že by jí nebylo milé obsluhovat prezidenta Miloše Zemana, který se chtěl v podniku zastavit, protože nesouhlasí s jeho názory. Následně se na internetových stránkách penzionu objevila nabídka slevy pro pravicově smýšlející občany.

A právě kvůli této slevě na spolumajitelku podal kdosi trestní oznámení. Žena ví, kdo to byl, ale policie jí nedoporučuje sdělovat jméno. Trestní oznámení se týká údajného podněcování k nenávisti u skupiny osob. Nabídka slevy z webu penzionu již před časem zmizela a Pallová doufala, že trestní oznámení bude odloženo. Serveru Aktuálně.cz řekla, že nabídku slevy nepovažuje za podněcování k nenávisti.

Co přesně napsala Alexandra Udženija na Facebooku:

Šikanovat podnikatelku jen proto, že nesouhlasí s prezidentem, je naprosto nehorázné! To jsme tady již před rokem 1989 zažili. I na tomto příkladu je vidět, jaké metody Zeman a jeho parta používají. Budeme se divit, až budou po pěti letech úřadování prezidenta Zemana tyto estébácké metody rozlezlé po všech úřadech. Držím paní Pallové palce a přeji jí, aby nával kontrolních úředníků zvládla!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rusové jedou dál. Rychleji, rychleji. Přiznáno a zdůvodněno

8:04 Rusové jedou dál. Rychleji, rychleji. Přiznáno a zdůvodněno

Rusové na Ukrajině dál postupují. Prý je to i kvůli tomu, že nejvyšší vojenský velitel ukrajinské ar…