Pravicový blog: ODS prošla očistou a lze jí dát hlas. Zato ti ostatní...

06.10.2013 6:39

Občanská demokratická strana prošla v poslední době tolik potřebnou očistou. Jména, ze kterých se ježí kůže, už stranické legitimace odevzdala nebo vyklidila pozice. Do komunikace se vrátila pokora a slušnost. Proto lze volit letos ODS i bez kroužkování. Takový názor zveřejnil pravicový blog blízký ODS Pravý břeh.

Pravicový blog: ODS prošla očistou a lze jí dát hlas. Zato ti ostatní...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební kampaň ODS

U ODS podle autora textu Vojtěcha Vondry  „Došlo k výrazné personální obměně, většina jmen, při kterých se ježí kůže, stranické legimitace už odevzdala nebo vyklidila pozice. Do komunikace se vrátila pokora a slušnost.“

Protože z kandidátky občanských demokratů zmizela jména jako David Vodrážka, Pavel Bém, Boris Štastný, Jiří Janeček, a nahradila je jména jako Miroslava Němcová, Bohuslav Svoboda, Jana Černochová, Ondřej Gros, nemá problém letos hodit volební lístek ODS do urny, aniž by potřeboval uplatnit kroužky či preferenční hlasy.

Vondra hodnotí i pravicovou konkurenci občanských demokratů: „Vít Bárta je oproti Babišovi amatér a tam, kde politický marketing začne selhávat, může nastoupit finanční kapitál pro dosažení čehokoliv. Ve volebním programu žádná strana nedokáže poskytnout přesné řešení na další čtyři roky (ostatně neplánujeme pětiletku), u ODS ale znám mantinely, ve kterých se bude pohybovat. Loterii s novými VV v podání ANO či ÚPDTO si rád odpustím… Svobodní jsou z reality vytržení, na správu státu neexistuje učebnice a univerzální ekonomická poučka,“ dodal Vondra na blogu Pravý břeh.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …