Pražský radní se pochlubil úspěchem městské firmy. Právem

21.12.2019 12:40

Pražští plynaři uspěli v ostré konkurenci dalších tuzemských energetických společností a mezi lety 2020 až 2023 budou dodávat zemní plyn a elektřinu do několika stovek odběrných míst České pošty po celé České republice. Rozhodlo o tom výběrové řízení formou veřejné zakázky, kde Pražská plynárenská nabídla nejlepší podmínky a zvítězila.

Pražský radní se pochlubil úspěchem městské firmy. Právem
Foto: TOP 09 / Martin Kubica
Popisek: Jan Chabr

V rámci dodávky zemního plynu společnost obhájila předchozí vítězství, v oblasti zajištění elektřiny pro Českou poštu uspěla poprvé.

„Tohoto úspěchu si velmi vážím a beru jej jako potvrzení toho, že Pražská plynárenská se ubírá správným směrem a na trhu je úspěšná.  Podstatné a důležité je, že se nejedná o úspěch ojedinělý, protože podobně úspěšná byla tato společnost v posledních měsících i v rámci výběrových řízení na dodávku energií například pro Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR, Mladou Boleslav, Správu nemovitostí města Znojma, Brno a řadu dalších subjektů,“ sdělil v oficiálních výstupech radní pro oblast majetku Jan Chabr z TOP 09.

Pražská plynárenská je českým dodavatelem energií, kterou vlastní hlavní město Praha. Je druhým největším tuzemským dodavatelem zemního plynu a energie dodává do téměř 420 tisíc odběrných míst po celé České republice. V posledních letech je úzce spjatá také s fungováním populárního tanečního pořadu StarDance, jehož je partnerem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…