Přemysla Sobotku by komunistický kandidát strčil do kapsy, míní Dolejš

19.12.2012 16:27

Poslanec Jiří Dolejš (KSČM) je přesvědčen, že senátor Přemysl Sobotka (ODS) se příštím prezidentem republiky nestane. Nemilosrdně glosuje i senátorovu antikomunistickou rétoriku. Jestli on si tím pan senátor něco nekompenzuje ...

Přemysla Sobotku by komunistický kandidát strčil do kapsy, míní Dolejš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec za KSČM Jiří Dolejš

Čtenář serveru ParlamentníListy.cz vystupující pod přezdívkou Endru chtěl znát názor poslance Jiřího Dolejše (KSČM) na výpady proti komunistům, které zaznívají např. z úst jednoho z kandidátů na prezidenta - Přemysla Sobotky (ODS). Přinášíme poslancovu odpověď.

Jestli si pan Sobotka něco nekompenzuje ...

"Jako kandidát na prezidenta se pan P. Sobotka pohybuje hluboko v poli kandidátů. Až šesté místo s cca 6% preferencí by asi překonal snadno i kandidát na prezidenta za KSČM. Takže jeho úklony směrem k hloupé antikomunistické kampani jsou spíše trapné než účinné," poznamenává komunistický zákonodárce.

Dolejš také spekuluje nad tím, zda si Sobotka se svými výpady proti KSČM případně nekompenzuje případné "poklonkování" komunistům před rokem 1989. Ať už je to jak chce, Sobotka se podle Dolejše stejně prezidentem nestane.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …