Prezident Zeman zahájí třídenní návštěvu Středočeského kraje

05.04.2017 6:14

Prezident Miloš Zeman dnes zahájí třídenní návštěvu Středočeského kraje. Nejdříve se v budově krajského úřadu v Praze setká se středočeskými zastupiteli a řediteli příspěvkových organizací v oblasti kultury a poté zamíří do Slaného na Kladensku a Úholiček u Prahy. Zemanova prezidentská návštěva středních Čech se koná počtvrté, naposledy byla hlava státu na oficiální návštěvě v kraji před rokem.

Prezident Zeman zahájí třídenní návštěvu Středočeského kraje
Foto: ReproFoto: TV Barrandov
Popisek: Prezident Miloš Zeman v pořadu Týden s prezidentem televize Barrandov.

Ve Slaném si prezident prohlédne podnik Ekofrukt, který se zabývá pěstováním ovoce a výrobou müsli tyčinek. V Úholičkách má v plánu setkání s představiteli obce a místními obyvateli. Ve čtvrtek bude pokračovat do Kostelce nad Černými lesy u Prahy, Čáslavi na Kutnohorsku a Benešova a v pátek prezident svou cestu po regionu uzavře opět ve Slaném.

Při minulé návštěvě kraje, která se konala loni v dubnu, Zeman zavítal do Vlašimi a Bystřice na Benešovsku, Berouna, Sedlčan a Jinců na Příbramsku. O rok dříve zamířil do Kladna, Rakovníku, Milovic na Nymbursku, Dobrovice na Mladoboleslavsku, na čáslavské letiště a do Brandýsa nad Labem u Prahy. Při první oficiální cestě po regionu v roce 2013 navštívil mimo jiné Kutnou Horu, Příbram, rodný Kolín nebo Nymburk. Prezident pravidelně cestuje i po dalších regionech v republice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…