Prezidentův Mynář vyhrál doma volby. Raději by prý ale zůstal na Hradě

12.10.2014 20:13

Kancléř prezidenta Zemana Vratislav Mynář dovedl Stranu práv občanů k vítězství v městysu Osvětimany. Ve vyjádření pro server iDnes.cz prozrazuje, zda se stane starostou, nebo raději zůstane kancléřem prezidenta.

Prezidentův Mynář vyhrál doma volby. Raději by prý ale zůstal na Hradě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vedoucí kanceláře prezidenta republiky Vratislav Mynář

„Máme výborného starostu pana Berku. Šli jsme do voleb proto, aby jím byl i dál. Já si vzhledem k práci, kterou dělám, nedovedu představit funkci starosty,“ poznamenal Mynář. Ve své funkci tak bude podle všeho pokračovat dosavadní komunistický představitel obce Otakar Berka.

Mynář také prozrazuje, že ve svém bydlišti dobrý výsledek očekával. Gratulaci od prezidenta prý ale ještě nedostal, protože hlava státu „zaslouženě odpočívá v Lánech“. Sedm set dvanáct obyvatel městysu si letos vybíralo z 99 kandidátů, což je na tak malou obec poměrně vysoké číslo.

Mynář si také posteskl, že v Osvětimanech kandidovala i dvě čistě ženská hnutí a neuspěla. Kdyby spojila síly, mohlo to podle prezidentova spolupracovníka dopadnout jinak.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…