Prezidentův mluvčí v ČT prozradil, kde bude Zeman příště připraven čelit svým odpůrcům

18.11.2014 19:27

Mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček vystoupil v úterních Událostech České televize, kde znovu vysvětloval, jak se prezident staví k protestní akci na Albertově, kde byl stovkami svých odpůrců vypískán. Ovčáček prozradil, kde bude Zeman čelit konfrontaci příště.

Prezidentův mluvčí v ČT prozradil, kde bude Zeman příště připraven čelit svým odpůrcům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mluvčí prezidenta ČR Jiří Ovčáček

Prezident Zeman v den pětadvacátého výročí Sametové revoluce odhalil společně s prezidenty dalších zemí, například slovenskou hlavou státu Andrejem Kiskem nebo německým prezidentem Joachimem Gauckem, pamětní desku na Albertově. Zatímco se dva zmínění pánové dočkali klidného davu a potlesku, Zeman čelil občanskému hněvu. A prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček poznamenal, že je připraven mu čelit znovu, pokud ovšem bude mít inteligentní formu.  

"Pan prezident je připraven na dialog a nejbližší příležitostí k dialogu bude návštěva Jihomoravského kraje, kde prezident vystoupí na náměstích," oznámil Ovčáček. Důležité je zachovat klidný dialog, který umožní na obou stranách pokládat argumenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Průlom: „Ano, stát se to může.“ Výrobce covid-vakcín přiznal ohrožení

8:32 Průlom: „Ano, stát se to může.“ Výrobce covid-vakcín přiznal ohrožení

Ve Velké Británii došlo podle serveru The Telegraph k zásadnímu průlomu, co se týče odškodňování lid…