Přijdeme si pro vaše děti. Gayové z USA šokovali

08.07.2021 20:59

„Přijdeme si pro vaše děti a zkonvertujeme je! Homosexuální agenda je tady!“ vzkazují všem rodičům gayové z neziskové organizace Sanfranciský mužský gay sbor v písni nazvané „Vzkaz od komunity gayů“, kterou zástupci sexuální menšiny zveřejnili na sociálních sítích, načež video dalece překonalo hranice San Franciska. V písni gayové zpívají, že „pomalu, tiše a nenápadně“ dostanou do dětí LGBT tematiku, ať se to jejich rodičům líbí, nebo ne. „Přeměníme vaše děti a pak i vás!“ pějí sanfranciští gay sboristé s úsměvem na videu. U většiny Američanů ale radostné reakce nesklidili. Po týdnu se nakonec video vytratilo i z oficiálních stránek sboru.

Přijdeme si pro vaše děti. Gayové z USA šokovali
Foto: Repro YouTube Luminox
Popisek: „Zkonvertujeme vaše děti,“ zpívají s úsměvem sanfranciští gayové ve svém vzkazu pro rodiče

„Myslíte si, že jsme hříšní, bojujete proti našim právům, říkáte, že všichni žijeme život, který nemůžeš respektovat. Ale vy se jen bojíte. Myslíte si, že ovlivníme vaše děti, pokud naše agenda zůstane bez omezení, vtipné na tom je, že v tomhle máte pravdu,“ začíná video Sanfranciského mužského gay sboru, zveřejněné prvního července, načež si posluchači z řad rodičů vyslechnou, že homosexuálové „zkonvertují“ jejich děti.

Netají se tím, že si rodiče postupné změny u svých dětí, o kterou se mají podle nich sexuální menšiny snažit, těžko všimnou. „Stane se to postupně, tiše a nenápadně. A vy si toho sotva všimnete,“ zní.

Můžete je sice držet dál od diskoték, varovat ohledně toho, co se děje v San Francisku… nám je to ovšem úplně jedno, stejně vaše děti zkonvertujeme. Stanou se tolerantními a spravedlivými,“ zní.

Sbor ve zpěvu o cílení na myšlení dětí pokračuje. „Nakonec se rozhodnou vyměnit své přátele a vy budete znechuceni z toho, kam budou v noci chodit, budou chodit na protesty a nakonec si na internetu najdou všechno, před čím jste je chránili,“ zní ve vzkazu.

Podle gay komunity před jejich názory děti nebudou moci uniknout. „Zkonvertujeme vaše děti na naši stranu a budeme cílit na všechny z nich, nebudou moci uniknout, svět bude laskavějším místem a generace Z bude teplejší jak Grindr (sociální síť pro LGBT),“ stupňuje se v písni s opakováním, že sexuální menšiny nakonec obrátí všechny děti na jejich názory, jelikož je „někdo musí učit, jak skončit s nenávistí“, rodičům prý zbude jen „postavit se svému osudu“.

A ani další sloky nepolevují. „Přijdeme si pro ně. Přijdeme si pro vaše děti a nakonec vaše děti začnou konvertovat i vás. Jsme si tím téměř jisti. Homosexuální agenda se vrací domů, homosexuální agenda je tady!“ usmívají se na posluchače během svého jasného sdělení gayové. Dodávají, že „svět potřebuje více hrdosti“ a že lidé mají „stát po jejich boku“.

„Běžte se podívat do San Franciska! Běžte a roztočte tu diskotéku! Zapomenete, že jste byli proti, a ještě obrátíme i vaše děti, nakonec budeš naším spojencem i ty!“ končí pak zpráva.  

„Vzkaz od komunity gayů“ si můžete poslechnout zde:

Organizace sdružující gaye se na svých sociálních sítích vychloubá tím, že „Sanfranciský mužský gay sbor vytváří výjimečnou hudbu a zážitky, které budují komunitu, inspirují k aktivismu a podporují soucit“. Rovněž píše, že Sanfranciský mužský gay sbor (SFGMC) „představuje silnou kombinaci mimořádné hudební dokonalosti a aktivismu“. „Byl založen v roce 1978 jako první sborová organizace, která odvážně hlásala svou orientaci ve svém názvu, a je mu připisována zásluha za to, že pomohl nastartovat sborové hnutí LGBTQ, které se dnes rozprostírá po celém světě a které aktivizuje a mění běh dějin LGBTQ,“ charakterizuje se sbor.

Nezisková organizace se v posledních dnech obrátila se sdělením na Američany i k příležitosti oslav Dne nezávislosti. „Pamatujte… vy nás potřebujete, abychom tvořili Spojené státy!“ zaznělo za doprovodu fotografie členů sboru v americky laděných oblečcích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…