Pro Babiše v pohodě. Velkou Zemanovi, na cigárko. Zato chudák Ovčáček. Publicistka si dělá srandu z čínské pohromy

06.02.2020 16:17

Publicistka Jordanka Jirásková se rozhodla kvůli šíření čínského koronaviru být humánní a nabídnout ochranné roušky. Nejsou to však roušky ledajaké, jde o její vlastní spodní prádlo – podprsenky, které nabízí speciálně premiérovi Andreji Babišovi (ANO), prezidentovi Miloši Zemanovi a jeho mluvčímu Jiřímu Ovčáčkovi. Na sociální síť dokonce přidala video, kde jim názorně ukazuje, jak si je správně nasadit na obličej.

Pro Babiše v pohodě. Velkou Zemanovi, na cigárko. Zato chudák Ovčáček. Publicistka si dělá srandu z čínské pohromy
Foto: Facebook J. Jiráskové
Popisek: Bojovnice proti Barnevernetu a členka Svobodných Jordánka Jirásková

„Cítila jsem z vaší strany nátlak, že bych měla humanitárně pomoci s rouškami, tak tady to je,“ nadepsala Jirásková nad sdílené video. „Nemohla jsem si nevšimnout krizové situace ohledně viru, který se k nám šíří z Číny. A také té humanitární nepomoci, kterou poskytla Česká republika s tím, že nemáme dostatek roušek,“ pokračovala publicistka.

Anketa

Byl by Dominik Hašek dobrý prezident?

2%
98%
hlasovalo: 32841 lidí

Poté přišla s dobrou zprávou, že u sebe doma nějaké roušky našla, které by chtěla věnovat. „Nejsou to obyčejné roušky, jsou to luxusní roušky a nebyly levný. Proto bych je věnovala našim vládním představitelům, kteří jezdí do Číny a jsou nejvíce ohroženi,“ oznámila Jirásková.

Následně na kameru ukázala svou bílou podprsenku, kterou představila jako roušku, již by ráda věnovala panu Babišovi. „Ta je taková menší, on je takový drobnější, má menší hlavu, takže pro Babiše úplně v pohodě,“ popsala a názorně začala na kameru ukazovat, jak si ji má premiér ramínky zaháknout za uši a jedním košíčkem si překrýt obličej, druhý košíček by pak náležel jeho manželce Monice. „Vedle si tady Monika zahákne druhý ouško a šupky dupky pěkně si spolu pochodují v pohodě po Číně,“ dělala si dál legraci.

Na řadu pak přišla černá, „ještě luxusnější, větší a dražší rouška“, kterou by zase ráda věnovala prezidentu Miloši Zemanovi. „Tu když si nasadí, vznikne na obličeji strašně prostoru, že se mu tam úplně v pohodě vejde cigárko,“ popsala a dodala, že druhý košíček by překryl ústa jeho Ivance.


 

Jako třetí pak vytáhla jednu z horších podprsenek pro mluvčího prezidenta Ovčáčka. „Snad se neurazí. Je sice horší, ale má tady takovou síťku proti hmyzu...,“ ukázala na krajku na okraji spodního prádla a dodala, že do druhého košíčku by se mohl zaháknout Ovčáčkův kamarád.

„Takže kdyby měli z Hradu zájem, kontaktujte mě buď tady v komentářích, nebo do zprávičky,“ usmála se na závěr Jirásková.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…