Pro Trumpovou šít nebudu. Slavná návrhářka, která odívala Obamovou, vydala politické prohlášení

19.11.2016 16:36

Francouzská módní návrhářka Sophie Thealletová oblékala končící první dámu Michelle Obamovou, Její nástupkyně Melania Trumpová se ale bude muset ohlédnout po někom jiném, kdo by jí navrhoval šaty pro význačné příležitosti. Francouzská návrhářka totiž paní Trumpovou odmítá oblékat, jelikož důrazně nesouhlasí s názory jejího muže – 45. prezidenta USA Donalda Trumpa.

Pro Trumpovou šít nebudu. Slavná návrhářka, která odívala Obamovou, vydala politické prohlášení
Foto: donaldjtrump.com
Popisek: Donald Trump

Server Novinky.cz informuje české čtenáře o tom, že francouzská návrhářka Sophie Thealletová žijící v New Yorku odmítla oblékat další slavnou obyvatelku New Yorku, totiž budoucí první dámu Melanii Trumpovou. Ani trochu se jí totiž nelíbí, jak se její manžel Donald Trump vyjadřuje o některých svých spoluobčanech.

„Jako někdo, kdo ctí rozmanitost, individuální svobodu a má respekt vůči všem životním stylům, se nebudu žádným způsobem podílet na oblékání budoucí první dámy a ani s ní nehodlám navázat jakýkoli kontakt,“ vyjádřila se Thealletová. Trump se v předvolební kampani nezdráhal sáhnout ani k sexistickým či rasistickým prohlášením, což bylo francouzské návrhářce velmi proti mysli.

Celý článek najdete zde

Módní návrhářka si je podle vlastních slov velmi dobře vědoma toho, že tímto kategorickým postojem si obchodně uškodí, ale chce dát najevo, že jí nejde jen o peníze. Má na mysli také určité hodnoty a principy, na kterých je podle jejího názoru třeba trvat. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…