"Zrušení prohibice by nemuselo být plošné, ale mohlo by probíhat podnik po podniku, podle toho, který by byl schopný prokázat, že vyhovuje pravidlům nastaveným pro tuto havarijní situaci," uvedl Leoš Heger pro server Aktuálně.cz.
Jaká kritéria budou muset podniky splňovat, vyjednával ministr spolu s šéfem Svazu obchodu a cestovního ruchu Zdeňkem Juračkou, šéfem Potravinářské komory Miroslavem Tomanem a prezidentem Unie výrobců a dovozců lihovin Petrem Pavlíkem.
"Jednali jsme o tom, kdy a jak budeme moci částečnou prohibici odvolat. V době vyhlášení nebylo možné přesně nadefinovat bezpečný a nebezpečný alkohol," popsal Heger.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: pan