Prý vítala, když Rusové obsadili Krym. Už se ví, kdo je přítelkyně Babiše mladšího

30.11.2018 19:19

O tom, kdo je snoubenkou Andreje Babiše mladšího, píše server Aktuálně.cz. Podle novinářů z Kyjeva je totiž syn českého premiéra Babiše (ANO) v rukou obdivovatelky z Kyjeva.

Prý vítala, když Rusové obsadili Krym. Už se ví, kdo je přítelkyně Babiše mladšího
Foto: Screen: FTV Prima
Popisek: Premiér Andrej Babiš v pořadu Názory bez cenzury.

Život třicetileté mladé Ukrajinky Jelizavety zmonitorovala Natálie Sedlecká a Maxim Savčuk z kyjevské redakce Rádia Svoboda. „Narazili jsme na ten případ v ukrajinském tisku, hlavně v souvislosti s událostmi na Krymu. Zajímavé to bylo i proto, že syn českého premiéra tvrdil, že tam byl unesen proti své vůli,“ poznamenala Sedlecká, že Ukrajinku z Krivého Rogu začali hledat na základě reportáže z Českého rozhlasu. 

Původní text ZDE

Anketa

Který prezident České republiky byl prozatím nejlepší?

8%
7%
85%
hlasovalo: 25633 lidí

Následně doma zastihli pouze Jelizavetinu matky Ludmilu. „Šlo o velmi otevřenou a kontaktní osobu. Její dcera jí toho o Andrejovi určitě hodně povídala, protože nám popisovala různé detaily,“ uvedl Savčuk. Sedlecká pak dodala, že Jelizaveta naopak sdílná nebyla. Nyní by podle všeho měla být s Andrejem Babišem mladším ve Švýcarsku. „Tvrdí, že jde o soukromé věci. Je klidně možné, že jí nedochází vážnost situace, ve které se sama ocitla. Možná prostě chce mít klid. Možné jsou i další příčiny, ty ale neznáme,“ sdělila. 

Jelizaveta má z předchozího vztahu jedenáctiletého syna. „Soudě z fotografií na sociálních sítích zastává proruské názory. Svůj vztah s Andrejem Babišem mladším se podle všeho nijak nepokoušela skrývat. Mluvila o něm se svou matkou a chlubila se řadou snímků na veřejně přístupných sociálních sítích,“ podotkl Savčuk. Jeho kolegyně pak dodala, že Jelizaveta pravidelně létá do Moskvy či se jí líbí svatojiřské stužky, které jsou na Ukrajině oficiálně zakázané.

Jelizavetiny politické preference okomentoval také na serveru Forum24.cz Jan Jandourek. Jeho mimo jiné zaujalo to, že v roce 2014 Jelizaveta vítala ruského premiéra Dmitrije Medveděva, když přijel oslavit anexi Krymu.

Původní text ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…