Psali jsme proti MfD a deník teď jde po nás, zlobí se Paroubkův web

18.02.2012 21:32

MF DNES v sobotním vydání rozebírá financování webu Jiřího Paroubka VašeVěc.cz. Podle jeho přispěvatelů nejde u deníku o nic jiného než o odvrácení pozornosti od obvinění, že MfD manipulovala s důkazy v kauze Pandur – o čemž Paroubkův server psal.

Psali jsme proti MfD a deník teď jde po nás, zlobí se Paroubkův web
Foto: hns
Popisek: Předseda NS-LEV21 Jiří Paroubek

„Není to poprvé, kdy se nad "seriózností" MF Dnes stáhla mračna. Jde například i o kauzu Věry Jourové, která byla nespravedlivě zatčena v souvislosti s vykonstruovanou kauzou, na které má MF Dnes rovněž podíl. I o tom portál Vaše věc informoval,“ konstatuje web s tím, že odeslal otázky šéfredaktorovi MF DNES Robertu Čásenskému, ten však neodpověděl.

Je Transparency International transparentní?

„MF Dnes má problém a její šéfredaktor si hraje na mrtvého brouka. A každý, kdo na tyto problémy upozorňuje, je na "černé listině" - tedy v tomto případě náš portál Vaše věc - a je třeba na něj útočit a hledat problémy i tam, kde nejsou,“ tvrdí VašeVěc.cz s tím, že financování je naprosto transparentní.

V článku je kritizován také David Ondráčka z Transparency International, který vyjádřil pochybnost o prodeji Paroubkových knih. Podle webu by on sám měl dokázat, jak je společnost transparentní. „Úsměvná jsou také Ondráčkova slova o tom, že by měl Jiří Paroubek zveřejnit, kdo si jeho knihy koupil. Zřejmě by měl podle něj osobně obíhat česká knihkupectví a ptát se, kolik výtisků bylo prodáno,“ zlobí se autor.

„Pokud tedy MF Dnes hodlá pokračovat ve svých očerňovacích misích vůči portálu Vaše věc, ať zveřejní každého svého inzerenta nad 100 tisíc korun. Nic jí ostatně nebrání, aby takto činila online. Pokud trvá na transparentnosti, měla by jít příkladem. Jakmile tak učiní, portál Vaše věc se zachová stejně,“ vyzývá Ondřej Macura.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: joh

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…