Rajchl burcuje před Václavákem: Masivní účast a povstanou další. Zachraňte svou zemi

09.09.2023 21:48 | Monitoring

Přesně za týden řekne jasné a hlasité ne, předseda strany PRO Jindřich Rajchl na svém facebookovém profilu svolává celonárodní setkání Česko proti vládě, které se uskuteční v sobotu 16. září na Václavském náměstí v Praze. „Z celého svého srdce vás žádám – přispějte svou účastí k tomu, abychom zastavili ekonomický i morální úpadek České republiky,“ apeluje na své spoluobčany.

Rajchl burcuje před Václavákem: Masivní účast a povstanou další. Zachraňte svou zemi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jindřich Rajchl

Ono hlasité ne chce Rajchl společně s lidmi říct ekonomické devastaci a astronomickému zadlužování naší země, cizím vojskům na našem území, masivní migraci z Východu i Západu, upřednostňování cizích zájmů a cizích občanů před zájmy občanů České republiky nebo kolektivní vině občanů Ruské federace.

Rovněž vybízí lidi, aby svou účastí odmítli nákup předražené a nepotřebné vojenské techniky, korespondenční hlasování, istanbulskou úmluvu, cenzuru, plány na přijetí eura nebo válku na Ukrajině.

A jasné ne chce vyslovit zástupcům současné vlády a dalším: „Ne Fialovi, Rakušanovi, Černochové, Stanjurovi, Pekarové Adamové, Pospíšilovi a všem ostatním loutkám řízeným z Bruselu a Kyjeva,“ dodává Rajchl.

„Pouze vaše masivní účast může strhnout i ostatní občany naší země a dodat jim odvahu, aby i oni povstali a pomohli zastavit pád naší vlasti do propasti, ke které se přibližujeme každým dnem. Ocitli jsme se na historické křižovatce, na níž si nemůžeme dovolit váhat, či dokonce selhat z jakýchkoli malicherných důvodů.

Česká republika nás nyní potřebuje. A naší povinností je přijít jí v tento klíčový moment na pomoc.

Je to osobní odpovědnost každého jednoho z nás,“ uzavírá Jindřich Rajchl svou výzvu k účasti týden před planovaným setkáním.

Rajchl vyzval kabinet Petra Fialy naposledy při dubnové demonstraci s názvem Česko proti bídě, která se také konala na Václavském náměstí a zúčastnily se jí tisíce lidí, kteří pak pochodovali k budově Úřadu vlády, kde řada z nich i nocovala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

11:22 „Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

Jednotná v rozmanitosti. Motto, které EU používá už od roku 2000. Je ale i po 24 letech jednota skál…