Rebel Jarolím nejspíš znovu bude místopředsedou VV, píše server

20.06.2012 22:24

Známý kritik Nečasovy vlády a především ministra financí Miroslava Kalouska (TOP 09) zřejmě znovu stane ve vedení někdejší vládní strany Věcí veřejných.

Rebel Jarolím nejspíš znovu bude místopředsedou VV, píše server
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomáš Jarolím

Severočeský politik Tomáš Jarolím (VV), který na politické scéně proslul jako rebel postupující proti někdejší pravicové koalici, se zřejmě znovu stane místopředsedou Věcí veřejných. Informuje o tom server eurozprávy.cz. Jarolím, který je znám např. tím, že nejde pro daleko pro ostrá slova, když hovoří např. o ministrovi financí Miroslavu Kalouskovi (TOP 09).

Johnův muž

Jarolím již funkci místopředsedy strany zastával, ale vzdal se jí poté, co se mu nepodařilo prosadit odchod Věcí veřejných z vládní koalice a vyloučení Pavla Dobeše (LIDEM) ze strany. Z funkce se Jarolím rozhodl odejít právě proto, že setrval na svých názorech, i když vedení strany tehdy smýšlelo jinak. Sluší se dodat, že nedlouho po jeho odchodu došlo ve Věcech veřejných k zásadnímu rozkolu a vzniku nové politické síly LIDEM v čele s Karolínou Peake.

„Místopředsedou Věcí veřejných bude opět teplický zastupitel Tomáš Jarolím, do svého týmu ho po internetové volbě jmenoval staronový šéf VV Radek John,“ píše server. Je však třeba připomenout, že o Jarolímově opětovném ustavením ve funkci definitivně rozhodne až víkendová konference VV.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…