Restaurace lidi šidí: Domácí nudle ze sáčku a jiné vychytávky

22.01.2012 18:19 | Zprávy

Jídla ze zmražených polotovarů, v řízku víc strouhanky než masa a jiné podobné praktiky z českých restaurací ještě zdaleka nevymizely. A to navzdory České obchodní inspekci.

Restaurace lidi šidí: Domácí nudle ze sáčku a jiné vychytávky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Maso na grilu

Časopis Týden se pokusil monitorovat, jaké podvody ještě dnes restaurace "šijí" na své zákazníky. A pár jich objevila.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Vystoupení z EU

Nemyslíte, že když vystoupíme z EU, vedlo by to jen k tomu, že by se rozhodovalo o nás bez nás? Protože na evropském trhu jsme dost závislý.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava na svého ministra nebyla zrovna zvědavá

11:35 Opava na svého ministra nebyla zrovna zvědavá

„Petr Fiala i vy jste se byli u nás podívat, jak máme zdevastovaný majetek, slibovali jste rychlou p…