Režisérka podporuje Mináře. Díky němu se prý nebudeme muset stydět za politiku

01.01.2021 6:53

Bývalý předseda spolku Milion chvilek Mikuláš Minář vyrazí na politické kolbiště. Možná. Pokud ho podpoří dost lidí. Prozatím nemá hotový ani celý program, s nímž by chtěl voliče oslovit. Už teď má ale podporu jistou od české režisérky Alice Nellis, která se podle svých vlastních slov stydí za to, jak zle to dnes s Českem je. Alespoň pokud jde o politiku.

Režisérka podporuje Mináře. Díky němu se prý nebudeme muset stydět za politiku
Foto: repro YouTube kanál uživatele Lidé PRO
Popisek: Mikuláš Minář během představování svého nového politického hnutí Lidé PRO

Mikuláš Minář se rozhodl vstoupit do politiky. Ale trochu oklikou. Namísto toho, aby na rovinu řekl, jdu do politického boje s konkrétním programem, dejte mi svůj hlas – ptá se lidí, zda vlastně vůbec má do politiky chodit. Až když mu alespoň půl milionu lidí řekne, aby do toho šel, vyrazí na politické kolbiště v předvolební kampani.

Prozatím získal necelých 23 tisíc podpisů.

Program, se kterým chce oslovit voliče, ještě nemá dotažen do konce. Přesto už teď získal podporu režisérky Alice Nellis. Té prý současná politická situace přijde příšerná a podle svých vlastních slov se stydí před svými vlastními dětmi, že to dopustila.

„Česká politická situace mi přijde příšerná. Mně vadí, že se musím před svýma dětma a potažmo i před sebou stydět. Stydět za to, že jsem se vlastně svojí nechutí k politice stala součástí situace, v níž je možný, že nám vládnou lidi, kteří otevřeně lžou a místo politiky politikařej,“ poznamenala Alice Nellis ve videu na sociální síti Facebook.

Je proto ráda, že se objevil někdo jako Mikuláš Minář, který se rozhodl obětovat svoje mladá léta tomu, aby se situace v České republice zlepšila. „Jsem pro, abysme se za naší politiku mohli konečně přestat stydět,“ vyjádřila přání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…