Ruský prezident Putin: Napětí mezi USA a KLDR je na hraně velkého konfliktu

01.09.2017 20:29

Ruský prezident Vladimir Putin se domnívá, že napětí mezi KLDR a USA je na hraně velkého konfliktu. Informaci přinesl server ČeskéNoviny.cz.

Ruský prezident Putin: Napětí mezi USA a KLDR je na hraně velkého konfliktu
Foto: kremlin.ru
Popisek: Vladimir Putin, prezident Ruské federace

Putin se v této souvislosti domnívá, že je chybou tlačit na Pchjongjang kvůli jeho raketovému a jadernému programu. Problémy regionu je podle něj nezbytné řešit prostřednictvím přímého dialogu se zapojením všech stran a bez předkládání jakýchkoli podmínek. 

Zároveň si myslí, že dobré je řešení navrhované jím a Moskvou – to zahrnuje zastavení vývoje raket Severní Koreou výměnou za zastavení rozsáhlých  manévrů USA a Jižní Koreje.

Původní text ZDE.

"Provokace, nátlak a agresivní a útočná rétorika nevedou nikam,“ dodal Putin v materiálu, jenž zveřejnil před svou cestou do Číny, kde se příští týden zúčastní summitu zemí skupiny BRICS. 

Pchjongjang v minulých týdnech pohrozil, že raketami zaútočí na americký ostrov Guam. Tento týden pak Severní Korea vypálila raketu středního doletu, jež přeletěla japonské území. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…