Samkovou vyloučili z Bloku proti islámu. Zde je důvod

01.04.2016 20:35

Z Bloku proti islámu byla vyloučena advokátka Klára Samková. Informoval o tom server Aktuálně.cz s odvoláním na facebookový profil Samkové.

Samkovou vyloučili z Bloku proti islámu. Zde je důvod
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Klára Samková

„Protože blok doposud evidentně neinformoval o tom, že jsem byla z tohoto sdružení vyloučena, sděluji nyní všem, že jsem byla ke dni 11. 3. 2016 vyloučena pro jeho údajné poškozování na veřejnosti,“ napsala Samková. Serveru pak ještě sdělila: „Napsala jsem na Facebook, že si fakt nemyslím, že by poslanci Úsvitu měli jezdit na parlamentní výjezdy do islámských zemí. A hlavně jsem byla moc aktivní.“

Celý text je ZDE.

Podle dopisu, který jí zaslal předseda Akční rady hnutí Robert Metelec, hlasovalo pro její vyloučení šest členů rady, jeden se zdržel a nikdo nebyl proti. Metelec vyloučení zdůvodňuje tím, že Samková vynášela informace o vnitřních rozporech v bloku, rozeslala všem členům rady smlouvu o spolupráci s Usvitem a měla mnoho kritických komentářů na Facebooku.

Konec Samkové v Bloku proti islámu ale nemusí být definitivní. „Zvažuji podání žaloby na neplatnost vyloučení, protože ani vyloučit mě nezvládli v souladu se stanovami. Upřímně, jsem stále více a více zděšena, když vidím, kdo všechno se cítí být způsobilý k vedení této země,“ dodala Samková.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…