Senátor Valenta a Synot novými partnery České unie sportu

24.09.2015 15:04

Skupina Synot se dnes stala klíčovým partnerem České unie sportu. Synot - známý jako klíčový podporovatel českého fotbalu, se v rámci unie soustředí především na podporu sportování dětí.

Senátor Valenta a Synot novými partnery České unie sportu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zakladatel holdingu Synot Ivo Valenta

„Není to  náhoda. Mám třináctiměsíčního syna, kterého ke sportu podobně jako další mé děti  povedu. Statistiky ohledně obézních lidí a zejména dětí jsou naprosto alarmující.  Akce České unie sportu - Sportuj s námi nabízí celou řadu mimořádně atraktivních soutěží. Synot jich v  následujícím období podpoří na pět stovek," řekl naší redakci podnikatel a senátor Ivo Valenta.

Organizátorům dětských soutěží chce Synot pomoci nejen finančně, ale i marketingově a mediálně.  Podporu ČUS ze strany Synotu kvituje i její předseda Miroslav Jansta. 

„Důsledně  se zaměřujeme na akce pro ty nejmenší.  Ty jsou nejvíce ohroženou skupinou. Ale naše aktivity oslovují i  širokou veřejnost, která normálně nesportuje. Je to ta část veřejnosti, která má vypěstované nějaké návyky z minulosti, kdy sport v této zemi tolik nestrádal a lidé si jej mohli dovolit, " řekl na dnešní tiskové konferenci šéf České unie sportu Miroslav Jansta.  

Projekt ČUS Sportuj s námi - dnes oficiálně podpořený skupinou Synot, odstartoval  v roce 2014. Jeho partnerem se stali olympijští vítězové  Eva Samková a Jaroslav Kulhavý.  Do projektu bylo vloni zařazeno 180 akcí. Soutěže, závody a  turnaje sledovalo více než 52 000 diváků. Mezi pořadatele bylo rozděleno přes tři miliony korun.  Do letošního ročníku  přišlo 850 přihlášek. To je každý desátý členský sportovní klub v rámci České unie sportu. Projekt, jehož klíčovým partnerem se stává Synot, patří  rovněž do kampaně Českého olympijského výboru - Česko  sportuje.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Josef Petrů

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…