Skandál kolem Pussy Riot. Známou členku skupiny vyvedli z letadla. Zde je důvod

14.02.2019 19:05

Členku ruské skupiny Pussy Riot Mariju Aljochinovou odvedli ve španělské Barceloně z letadla. Prý byla opilá. Mířila do Itálie.

Skandál kolem Pussy Riot. Známou členku skupiny vyvedli z letadla. Zde je důvod
Foto: Archiv
Popisek: Španělská vlajka

Španělský deník El Mundo napsal, že letadlo z Barcelony do Milána už popojíždělo ke vzletu, když se najednou začalo vracet na svou výchozí pozici. Do letadla vstoupili členové bezpečnostních orgánů a vyvedli odtud dvě osoby. Jednou z nich měla být Marija Aljochinová, členka Pussy Riot. Aljochinová opustila letadlo dobrovolně, bez nátlaku. Od španělského deníku převzal zprávu server britského listu Daily Mail.

Španělský letecký úřad AENA v letadlech zpravidla zasahuje po upozornění posádky. Není však jisté, zda tomu tak bylo i tentokrát. Úřad jen zdůraznil, že Aljochinová nebyla v žádném případě zatčena, ačkoli El Mundo nejprve napsal, že na palubě došlo k zadržení cestujících. Později byla zpráva odpovídajícím způsobem upřesněna. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…