Skauti vyhlásili bobříka hladu proti plíživému návratu komunistického zlořádu

19.12.2012 15:50

Čtyřicátý osmý pražský klub oldskautů podpořil jihočeské studenty v jejich odporu proti komunistům, resp. proti tomu, aby právě komunisté ovládli krajský resort školství. Členové oldskautu sepsali v den výročí úmrtí prvního českého prezidenta Václava Havla dopis, v němž prohlašují, že budou držet protikomunistickou hladovku vždy v den výročí Vítězného února. Aby se nezapomnělo na komunistické zločiny.

Skauti vyhlásili bobříka hladu proti plíživému návratu komunistického zlořádu
Foto: KSČM
Popisek: KSČM pro krajské volby

Zdá se, že v české společnosti roste podpora jihočeským studentům, kteří se postavili proti tomu, aby resort školství řídili komunističtí politici. Najdou se sice lidé, kteří studentskou akci zlehčují, kupříkladu prezidentská kandidátka Jana Bobošíková, ale na druhé straně jim podporu vyjádřil např. 48 klub oldskautů Praha a vyzývá k podpoře i další organizace.

Nezapomínejme na komunistické zločiny

"48. klub oldskautů Praha vyhlašuje na 25. února 2013, výročí "Vítězného února",  CELOSTÁTNÍHO BOBŘÍKA HLADU na podporu hladovky jihočeských studentů proti apatii společnosti vůči plíživému návratu zlořádu," píší v prohlášení, které má server ParlamentníListy.cz k dispozici, členové klubu.

Tvrdí také, že budou akci opakovat rok co rok, vždy právě v den Vítězného února, aby občané Česka nezapomněli na všechny ty spoluobčany, které komunisté mučili a umučili ve věznicích a lágrech naší vlasti právě komunisté.

Mluvčí studentů Šimon Heller za vyslovenou podporu srdečně poděkoval.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

20:21 George Soros. Nové nařčení, které nikdo jen tak nesmete

Americký prezident Joe Biden se potýká při řešení situace na prestižních univerzitách, obsazených pr…