Škromach byl u Zemana. Dokonce dřív než Sobotka

04.02.2013 12:53

Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka na svou první návštěvu u nově zvoleného prezidenta Miloše Zemana teprve čeká, za jeho stranu už u něj ale byl senátor Zdeněk Škromach. A jednalo se prý o přátelskou a neformální schůzku.

Škromach byl u Zemana. Dokonce dřív než Sobotka
Foto: rep
Popisek: Zdeněk Škromach

"Dnes několik zajímavých setkání. Nový týden začíná dobře. Vláda se kymácí a předsjezdové piklení začalo," napsal si Škromach na svůj facebookový profil. Při příjezdu uvedl, že tématem jednání budou politické otázky. "Zvolení pana Zemana prezidentem se sociální demokracií neudělá vůbec nic," reagoval na dotaz novinářů.

Po pátku, kdy Zeman jednal se zástupci kanceláře Hradu, pokračuje úřadování budoucího prezidenta na dohled sídla českých prezidentů v jeho kanceláři v Loretánské ulici.

Místopředsedkyně socialistů Marie Benešová se Zemanem slavila vítězství v prezidentském klání již během druhého kola voleb, v pátek strávil v Zemanově kanceláři více jak hodinu vlivný pražský socialista Petr Hulinský. Se Zemanem přišel jednat i přední pražský lobbista ČSSD a právník Miroslav Jansta.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Shodujeme se, Rusové se vyčerpali, mají obří ztráty.“ Britský analytik, který loni věštil průlom

21:25 „Shodujeme se, Rusové se vyčerpali, mají obří ztráty.“ Britský analytik, který loni věštil průlom

Podle obranného analytika a strategického konzultanta z Velké Británie Nicholase Drummonda se „klube…