Škromach šel na pracák, a už tam zůstal. Bude dělat experta na postižené regiony

04.03.2017 21:20

Poté, co neuspěl v senátních volbách, šel si Zdeněk Škromach hledat práci na úřad práce. A zaměstnání, byť jen na poloviční úvazek, tam skutečně našel. S odvoláním na Ekonomický deník o tom informoval web Info.cz.

Škromach šel na pracák, a už tam zůstal. Bude dělat experta na postižené regiony
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdeněk Škromach

Bývalý ministr práce a sociálních věcí Zdeněk Škromach (ČSSD) je podle zmíněného webu od 1. března zaměstnaný na poloviční úvazek na Generálním ředitelství Úřadu práce ČR. Jeho pozice je přímo řízená ředitelkou Kateřinou Sadílkovou. Půjde prý o práci v terénu.

Celý text je ZDE

„Od 1. března jsem nastoupil na Generální ředitelství Úřadu práce. Nejedná se o státní službu, jedná se o normální zaměstnanecký poměr, a to na částečný úvazek. Zatím jsem se s paní ředitelkou dohodl na tom, že se budu věnovat problematice strukturálně postižených regionů a problematice sociálních podniků,“ řekl Škromach serveru Novinky.cz.

Kdysi vysoce postavený politik si teď vyřizuje záležitosti spojené s nástupem do nového zaměstnání. Jak bude vypadat jeho běžný pracovní den zatím říct nechtěl. Jelikož pracuje jen na částečný úvazek, hledá i další příležitosti a nevylučuje kandidaturu do Poslanecké sněmovny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…