Skrytý vzkaz? Vánoční přání Fialy, Pekarové a Jurečky

24.12.2021 8:38 | Ze sítí

K Vánocům popřáli občanům premiér a předseda ODS Petr Fiala, předsedkyně Poslanecké sněmovny a TOP 09 Markéta Pekarová Adamová a ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka. „Na vánočních svátcích je nejkrásnější to, když jsme všichni SPOLU,“ uvedl posledně jmenovaný. Co krátké video značí pro české politické prostředí?

Skrytý vzkaz? Vánoční přání Fialy, Pekarové a Jurečky
Foto: Screen FCB
Popisek: Jurečka, Pekarová Adamová a Fiala přejí k Vánocům

„Milí přátelé, děkujeme vám všem za tento rok a děkujeme vám za vaši podporu,“ začal krátké video zavěšené na sociálních sítích premiér Fiala. „Rádi bychom vám z celého srdce popřáli krásné vánoční svátky,“ přidala šéfka TOP 09 Pekarová Adamová. „Protože na vánočních svátcích je nejkrásnější to, když jsme všichni SPOLU,“ dodal lídr KDU-ČSL Jurečka.
 
Značka volební koalice SPOLU, která vyhrála letošní sněmovní volby s 27,8 %, tedy nezaniká ani po volbách. I ve vánočním videu je přímo uvedeno i její logo.
 
Její využití se zvažuje i pro nadcházející senátní a komunální volby, což by si přál zejména lídr ODS Fiala a přirozeně se tomu nebrání ani TOP 09, na jejímž sněmu k zachování koalice premiér vyzval. Očekává se však, že pro regionální a oblastní organizace, které budou nominovat kandidáty do Senátu a městských zastupitelstev, již spolupráce nebude „povinná“, jako tomu bylo při volbách do Sněmovny.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nep

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…