Skvělá Mirka Němcová, rozplýval se Pavel Šafr nad textem obviňujícím Babiše z likvidačních záměrů

06.06.2015 21:05

Šéfredaktor Svobodného fóra Pavel Šafr vychválil Miroslavu Němcovou z ODS za to, jak razantně se pustila do státu týrajícího malé podnikatele, kteří nesouhlasí se zavedením elektronické evidence tržeb.

Skvělá Mirka Němcová, rozplýval se Pavel Šafr nad textem obviňujícím Babiše z likvidačních záměrů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslava Němcová

V pořadu „Máte slovo“ moderátorky Michaely Jílkové se jedna podnikatelka postavila razantně proti ministrovi financí Andreji Babišovi (ANO) v otázce zavedení elektronické evidence tržeb. Šéf státní kasy se pořadu také účastnil, takže se mu dáma postavila čelem. Jen o pár hodin později k ní ale dorazila státní kontrola z České zprávy sociálního zabezpečení.

„Žádám ministryni práce a sociálních věcí Michaelu Marksovou (ČSSD), aby věc prošetřila a vyvodila okamžitě personální odpovědnost. Někdo dal úřednici příkaz, aby na tajnou kontrolu „vzpurné“ živnostnice šla. Musíme vědět, kdo to byl a proč tak z moci státu proti občanovi vystupoval. Taková praxe nesmí být za žádných okolností tolerována!“ hřímala Němcová ve vyjádření, které server kompletně zveřejnil. A Pavel Šafr ji za tato slova pochválil na sociální síti Facebook. „Skvělá Mirka Němcová,“ napsal.

Text Miroslavy Němcové ZDE

Stejně tak bývalou předsedkyni poslanecké sněmovny znepokojilo, že jiným kritikům elektronické evidence tržeb bylo údajně vyhrožováno.

Tyto kroky jasně ukazují, že ministr financí Andrej Babiš (ANO) hodlá zdecimovat malé podnikatele ve prospěch velkých podnikatelských subjektů, přičemž k tomu využívá koleček státního aparátu, spolu s udavačstvím. Poslankyně má za to, že se na pořad dne vrací komunistické praktiky dobře známé před listopadem 1989. Trpí za to, že se snaží být na státu co nejméně závislí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…