Slavný americký konzervativec udělal rozhovor s Putinem. Ještě nevyšel, a už začal řev

06.02.2024 20:54 | Monitoring

Ukrajinská válka převrátila svět a západní diváci to netuší, protože jejich média jim ukazují prací prášek Zelenskyj a za dva roky jim neřekla pravdu. Takto tvrdě promluvil Tucker Carlson, slavný americký konzervativní moderátor. Ohlásil to v Moskvě, kde právě pořídil rozhovor s Vladimirem Putinem. Ještě ani nevyšel, a na Seznam Zprávách už píší, že desperád odhalil barvu a skončil tam, kam patří.

Slavný americký konzervativec udělal rozhovor s Putinem. Ještě nevyšel, a už začal řev
Foto: Síť X
Popisek: Americký moderátor Tucker Carlson v Moskvě

Tucker Carlson. Americký konzervativní politický komentátor, kterého proslavila jeho show na televizi Fox News. Kritik liberálních elit i amerických vojenských intervencí, který o Joeu Bidenovi tvrdí, že je šílený, si nyní nejspíš připíše další mimořádný zářez, který vyvolá rozruch.

„Jsme v Moskvě a pořídili jsme rozhovor, který se v krátkém čase objeví online,“ začíná novinář své video, které potvrdilo spekulace ruských i západních médií.

V Praze redaktorka Seznam Zpráv Tereza Povolná čtenářům vysvětlila: „Na seznamu lidí bez sebemenších morálních zásad, kteří se rozhodli po předloňském 24. únoru vyjet do Ruska ‚jen tak z rozmaru‘, se nově vyjímá další jméno. Americký televizní moderátor Tucker Carlson.“ Následuje komentář, že desperád přiznal barvu a dorazil do Moskvy, a na závěr mu redaktorka – studentka žurnalistiky vymyslela přezdívku „Dmitrij Peskov pro zbytek světa“.

Carlson prozradil, že rozhovor s Vladimirem Putinem se připravoval několik měsíců.

„Je to naše práce. Pracujeme v novinařině, je naší povinností lidi informovat,“ vysvětlil. Dva roky ukrajinské války podle něj překreslily dosavadní svět, ale američtí občané se o tom ještě nedozvěděli.

„Opravdu nemají tušení, co se v tomto regionu odehrává. Teď jsme v Moskvě, šest set mil od Ukrajiny. Ale měli by vědět, že válka na Ukrajině je lidské neštěstí. Jsou tu už stovky tisíc mrtvých, budoucí generace Ukrajiny je decimována,“ popisoval s pozadím noční Moskvy.

 

 

Válka ale podle něj má i dlouhodobé dopady, zcela překreslila světové spojenecké svazky a převrátila na hlavu celou světovou ekonomiku. „Poválečný systém, který osmdesát let garantoval prosperitu Západu, už skončil,“ vysvětlil divákům.

Změny, které se dnes dějí, budou určovat životy našich vnoučat. „Lidé v anglosaském světě to ale netuší, protože jim ještě nikdo neřekl pravdu,“ vysvětluje. Od začátku války sledovali několik rozhovorů s Volodymyrem Zelenským, které ale nebyly rozhovory, pokoušející se něco zjišťovat.

„To není žurnalistika, ale propaganda. Ta nejošklivější propaganda, protože zabíjí lidi,“ dodal.

A zatímco západní média tu prodávají tohoto lídra jako nový značkový výrobek, nikdo podle něj nemá zájem o názory druhé strany, prezidenta Putina. A protože právo na svobodu slova bylo s Američany od počátku jejich státu, mají nyní právo se seznámit i s jeho pohledem.

„Nejsme tady, protože milujeme Putina. Jsme tady, protože milujeme Spojené státy a chceme jim vrátit jejich prosperitu a svobodu,“ ujistil.

Pak připomněl, že v minulosti se jeho interview s ruským prezidentem snažila americká administrativa zmařit. Zdůraznil, že od ruské vlády nedostal žádné peníze a že ani vteřina jeho rozhovoru nebude v placené sekci.

„Podívejte se na to a udělejte si názor sami,“ požádal „desperád“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Vosáhlo

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Seznam zprávy, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseTraper , 07.02.2024 17:11:45
koho ta žumpa zajímá. No a paní redaktorka, studentka žurnalistiky - kuře poučuje slepici i kohouta, jak příznačné pro naši mladou generaci - nic neumí, nic nevybudovali, nic nedokázali, ale sebevědomí a ego abnormální. Pořád říkám, že by bylo potřeba zavést školné na VŠ. Těchle zbytečných přechytralých studentíků v ničem nepotřebných oborech by ubylo a nemusel bych denně sledovat přerostlé dítě v pozici ministra zahraničí pronášejícího silácké výrazy.

|  13 |  0

Další články z rubriky

„Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

11:22 „Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

Jednotná v rozmanitosti. Motto, které EU používá už od roku 2000. Je ale i po 24 letech jednota skál…