Slonková: Ty mě nemáš rád, řekl Zeman Babišovi

29.01.2018 8:25

Reportérka Sabina Slonková se na serveru Neovlivní.cz zaměřila na trhliny, které podle jejích informací dostal vztah Miloše Zemana a Andreje Babiše.

Slonková: Ty mě nemáš rád, řekl Zeman Babišovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman přijal demisi vlády premiéra Andreje Babiše. Zároveň ho pověřil dalším vyjednáváním o sestavení vlády nové

Slonková přináší přepis dialogu mezi Zeman a Babišem při vyzdvihování korunovačních klenotů. „Dobrý den, paní primátorko. Jste čím dál krásnější,“ měl říci prezident Adrianě Krnáčové (ANO). „Což se o tobě říct nedá. A navíc mě nemáš rád,“ obrátil se pak na premiéra Andreje Babiše.

Zdroj, který informace serveru poskytl, uvádí, že Babiš byl z prezidentových slov rozhozený. Podle všeho byli oba muži nervózní, kdy Zemanovi šlo o znovuzvolení hlavou státu, Babišovi pak o druhé jmenování premiérem. 

Původní text ZDE

„A oba v lednu zřejmě poprvé získali pocit, že ten druhý nehraje fér a nemůžou si věřit. Právě na tom, jak se bude jejich dosavadní pragmatické spojenectví dál vyvíjet, bude záležet, kdo všechno a jak hladce si v České republice v příštích měsících rozdělí moc,“ píše server Neovlivní.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…