Slovenská média Zemanovy vulgarismy odsoudila

03.11.2014 12:56

Nedělní vulgarismy české hlavy státu zaznamenala všechna přední slovenská média; objevila se v nich přitom kritika na Zemanovu adresu. "Prezident Miloš Zeman v rozhlasových Hovorech z Lán použil slovník, za který by se každý slušný člověk měl stydět," napsal na svém webu nejčtenější slovenský list Nový čas.

Slovenská média Zemanovy vulgarismy odsoudila
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident ČR Miloš Zeman

"Šokované posluchače Českého rozhlasu, kteří chtěli poslouchat pravidelné Hovory z Lán s českým prezidentem Zemanem, zaplavila sprška vulgarismů. Zeman jimi skutečně nešetřil," uvedl v dnešním vydání list Plus jeden deň, podle kterého si Zeman opět nebral servítky.

Podle portálu deníku Pravda se Zeman znovu postaral o velký rozruch a posluchače rozhlasu šokoval. List Sme na svém webu napsal, že Zeman se rozohnil a opakoval vulgární slova. "Vulgarismy a poučování předvedl český prezident ve vysílání veřejnoprávního rozhlasu," zdůraznil deník.

"Český prezident Miloš Zeman už překvapil během svých veřejných vystoupení ledasčím. Tentokráte během rozhovoru naživo v Českém rozhlasu to pořádně přehnal," míní portál Omédiách.com, podle kterého by přepis zmiňovaného rozhovoru mohl sloužit jako předloha pro slovník vulgarismů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno, čtk

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…