Sluníčkáři jsou vinni sekyrovým útokem v Bavorsku. Xenofobní lůza má pravdu, šokuje JXD

19.07.2016 14:41

Nad tím, kdo nese vinu za to, že sedmnáctiletý afghánský uprchlík spáchal v Bavorsku další islamistický teroristický útok, se na serveru Reflex.cz zamýšlí jeho komentátor Jiří X. Doležal.

Sluníčkáři jsou vinni sekyrovým útokem v Bavorsku. Xenofobní lůza má pravdu, šokuje JXD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří X. Doležal

Anketa

Kdybyste byli občany USA, kdo by měl váš hlas v prezidentských volbách?

hlasovalo: 10822 lidí

Afghánský mladík zranil sekáním sekerou nejméně patnáct lidí, kteří cestovali v bavorském regionálním vlaku v noci na úterý. Před útokem křičel „Alláhu Akbar“.

Doležal upozorňuje, že jde o útok, který následuje ani ne týden po vraždění v Nice, ale je v něčem zásadně odlišný. „Už nevraždili ‚naši‘ evropští muslimové jako v Paříži a Bruselu. V Bavorsku se pokusil vraždit uprchlík, imigrant,“ píše Doležal.

Celý text je ZDE

Poukazuje na to, že lavina uprchlíků z islámských zemí, která od loňska zaplavuje Evropu, obsahuje teroristické buňky. Odhady jejich počtu se lišily – od stovek až po mnoho tisíc. „Nyní se v úplnosti ukázalo, že ti xenofobové a fašisti měli úplnou pravdu. Že s imigrační vlnou přišli teroristé a budou nás zde vraždit,“ uvádí Doležal.

Žádá proto všechny sluníčkáře, aby se alespoň přihlásili k podílu své viny. „Přímé zavinění a zodpovědnost nese Merkelová, Juncker a všechna tahle eurosocialistická věrchuška. Ale metafyzickou vinu – „neudělal jsem dost proto, abych tomu zločinu zabránil, spolu s dalšími jsem metl pachateli cestičku do Evropy k jeho obětem“ – tu nesou všichni proimigrační aktivisti, sluníčkáři,“ píše Doležal.

Tuto vinu podle něj nenesou jen sluníčkáři ze zemí, kde nějací uprchlíci jsou, ale i ti „čeští nafoukaní intelektuálové, cool a progresivní polomozci z kavárenské nemarxistické levice, kteří považují ‚xenofobní‘ veřejnost za pokleslou lůzu“. „Pokus o vraždění v bavorském vlaku ukázal, že ta ‚xenofobní lůza‘ má plnou pravdu,“ dodal Jiří X. Doležal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …