Šmejdi, podvraťáci! Marek Wollner dostal dopis, v ČT asi bylo veselo

02.11.2017 6:48

Šéfredaktor reportážní publicistiky České televize Marek Wollner se na svém facebookovém profilu pochlubil dopisem, který dostal od čtenáře. Wollnerovi fanoušci pak zaslali slova podpory.

Šmejdi, podvraťáci! Marek Wollner dostal dopis, v ČT asi bylo veselo
Foto: Jaroslav Hodík
Popisek: Marek Wollner, dramaturg a moderátor Reportérů ČT

„Nemohu se nepodělit, je to až příliš dokonalé,“ napsal k dopisu od Milana Úlehly ze Zlína Wollner. 

„Nejsem příznivec SPD, ale nemám důvod nevěřit panu Okamurovi (a také panu prezidentovi), že vy, někteří reportéři ČT a novináři v ČRo a v denících, jste podvodníci. To, co ve veřejnoprávní TV a za naše peníze daňových poplatníků prezentujete, je projevem bolševických šmejdů pod správou soukmenovců havlovských kolaborantů sedících dosud v ČT a ČRo. Odtáhněte, prosím, do bulvárů a tam se soudruhy Dienstbiery, Pajerovými, agenty CIA, KGB a jiných podvraťáků (za jejich US$) prskejte jedovaté sliny do části české společnosti, která tomu chce tleskat,“ píše Úlehla Wollnerovi.

Anketa

Jak dlouho byste Andreji Babišovi dovolili vládnout bez důvěry sněmovny?

hlasovalo: 13063 lidí

„Je také pozoruhodné, jaké kolaboranty si vybíráte jako přitakávače ke svým ‚úžasným‘ reportážím (včerejší ale byly poslední, které jsem viděl), např. ‚titulový‘ podvodník (JUDr.?) Kalvoda (či snad už ‚dostudoval‘ v ‚Plzni‘ nebo ‚Jerevanu‘ 'práva')?“ píše dále Úlehla.

Následně pak Wollnerovi adresoval osobní poznámku. „Kdybyste si kromě psychiatrického vyšetření dal prozkoumat své předky (je to teď ‚moderní‘ záležitost), možná byste zjistil jistou příbuznost se Stalinem a s Goebbelsem, případně příbuznost přímou s vašimi chlebodárci a i se soudruhy ‚převaděči ze Šumavy‘ z vaší reportáže bez slušného závěru o tragédiích na čsl. hranicích po ‚únoru 1948‘. Snad při vašem IQ a známostem se ‚spodinou čsl. společnosti‘ (dvě jsem jmenoval) a po ‚studiu‘ patřičných zdrojů k vašim reportážím také jistě víte, že dost gestapáků přešlo do služeb StB a – jako atheista říkám ‚nedej bože‘ – jejich pohrobci jsou spolu se zmíněnou skupinou kolem kliky ‚disidentky‘ Pajerové i mezi vašimi plivači jedu v ČT,“ napsal Úlehla.

Ten svůj dopis adresoval také Radě pro rozhlasové a televizní vysílání. „Jak dlouho si myslíte, že vám bude Rada pro rozhlasové a televizní vysílání ve veřejnoprávní TV takové rozeštvávání slušných občanů trpět? Máme přece jen, 28 let po změně režimu, demokracii. A teď i po demokratických volbách,“ podotkl závěrem.

Do diskuze a podpory Wollnerovi se pak zapojil mimo jiné i šéf Asociace podnikatelů a manažerů Radomil Bábek.

Celý příspěvek Marka Wollnera:

Nemohu se nepodělit, je to až příliš dokonalé.

ČT Marek Wollner, RRTV Praha
Marku Wollnere,
nejsem příznivec SPD, ale nemám důvod nevěřit panu Okamurovi, (a také panu prezidentovi), že vy, někteří reportéři ČT a novináři v ČRo a v denících) jste podvodníci. To, co ve veřejnoprávní TV a za naše peníze daňových poplatníků prezentujete je projevem bolševických šmejdů pod správou soukmenovců havlovských kolaborantů sedících dosud v ČT a ČRo. Odtáhněte, prosím, do bulvárů a tam se soudruhy Dienstbiery, Pajerovými, agenty CIA, KGB a jiných podvraťáků (za jejich US$) prskejte jedovaté sliny do části české společnosti, která tomu chce tleskat. Je také pozoruhodné, jaké kolaboranty si vybíráte jako přitakávače ke svým "úžasným" reportážím (včerejší ale byly poslední, které jsem viděl), např. "titulový" podvodník (JUDr.?) Kalvoda (či snad už "dostudoval" v "Plzni" nebo "Jerevanu" "práva")? 
A osobní poznámka k vám, Marku Wollnere. Kdybyste si kromě psychiatrického vyšetření dal prozkoumat své předky (je to teď "moderní" záležitost), možná byste zjistil jistou příbuznost se Stalinem a s Goebbelsem, případně příbuznost přímou s vašimi chlebodárci a i se soudruhy "převaděči ze Šumavy" z vaší reportáže bez slušného závěru o tragédiích na čsl. hranicích po "únoru 1948". Snad při vašem IQ a známostem se "spodinou čsl. společnosti" (dvě jsem jmenoval) a po "studiu" patřičných zdrojů k vašim reportážím také jistě víte, že dost gestapáků přešlo do služeb StB a -jako atheista říkám "nedej bože"- jejich pohrobci jsou spolu se zmíněnou skupinou kolem kliky "disidentky" Pajerové i mezi vašimi plivači jedu v ČT.
A na úplný závěr, protože kopii tohoto komentáře adresuji i RRTV, se vás "básnicky" ptám, odpověď nečekám: jak dlouho si myslíte, že vám bude Rada pro rozhlasové a televizní vysílání ve veřejnoprávní TV takové rozeštvávání slušných občanů trpět? Máme přece jen, 28 let po změně režimu, demokracii. A teď i po demokratických volbách.
Ing. Milan Úlehla, Zlín.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …