Šmejdi z ČT, nakopat je do..., padlo včera. Kvůli rozhovoru s Putinem, ale také kvůli ,,vousatému" zábavnému programu

20.06.2017 6:54

Bývalý radní pro rozhlasové a televizní vysílání Petr Štěpánek se obul do veřejnoprávní České televize. A to poměrně ostře. Podle něj je to již jen pouhým dokonalým zoufalstvím.

Šmejdi z ČT, nakopat je do..., padlo včera. Kvůli rozhovoru s Putinem, ale také kvůli ,,vousatému" zábavnému programu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Štěpánek

„Česká televize to už je jen dokonalé zoufalství. ČT 1 – tedy něco jako výkladní skříň televize veřejné služby, respektive první program – dává v hlavním vysílacím čase normalizační sračku Malý pitaval z velkého města, pro jistotu hned dva díly za sebou. Následuje Columbo z roku 1973 a Taggart z roku 1985,“ podotkl Štěpánek a rozčílil se. 

„Na tohle ti šmejdi vybírají povinné výpalné v podobě televizních poplatků a generální ředitel Petr Dvořák kasíruje od Rady České televize statisícové odměny,“ dodal. „Co s tím? Nakopat je do prdele úplně všechny! Bez milosti!“ uzavřel.

Anketa

Vadí vám, že ČT nasazuje v létě starší české seriály?

69%
31%
hlasovalo: 5828 lidí

Do České televize pak rýpl i v souvislosti s odvysílaným rozhovorem s ruským prezidentem Vladimirem Putinem na televizi Prima. 

„Kdybychom žili v normální zemi, byl by ten rozhovor s Vladimirem Putinem úplně normální, tuctová, banální věc. Prostě rozhovor s prezidentem jedné velké země. Nic víc, nic míň. Jenže my už opět žijeme v totalitě, takže to normální věc zdaleka není. Ta totalita není stejná jako za Husákových či Jakešových dob, ale totalita to už zase je,“ podotkl.

„Dnes večer dostane Česká televize nafackováno. Nafackuje jí Prima Zoom, která od 20:00 vysílá rozhovor amerického režiséra Olivera Stonea s ruským prezidentem Putinem. Čímž na sebe vezme roli televize veřejné služby, kterou ČT v rozporu se zákonem dlouhodobě neplní. A další nakládačku dostane totalitní, propagandistická Česká televize v úterý, ve středu a ve čtvrtek ve stejný čas. To se budou vysílat další pokračování onoho rozhovoru,“ podotkl Štěpánek včera před odvysíláním rozhovoru.

Dívat by se podle něj měli především všichni zdejší pitomci, kteří ještě v roce 2017 slavně bojují minulou studenou válku, aniž by si povšimli, že svět se mezitím dramaticky změnil. „Že Rusko není Sovětský svaz, že Západ není, co býval, že Putin není Brežněv a že socialismus se na nás už dávno nevalí z Moskvy, nýbrž z Bruselu,“ zmínil.

„A že Stone je levičák? No a co? On je to hlavně setsakra chytrý chlapík a navíc skvělý filmový režisér. Není třeba s ním vždy a ve všem souhlasit, ale je dobré si ho poslechnout. A přemýšlet,“ uzavřel toto téma.

Celý příspěvek Petra Štěpánka:

Česká televize to už je jen dokonalé zoufalství. ČT 1 - tedy něco jako výkladní skříň televize veřejné služby (hahaha), respektive první program - dává v HLAVNÍM vysílacím čase normalizační sračku Malý pitaval z velkého města, pro jistotu hned dva díly za sebou. Následuje Columbo z roku 1973 (!!!) a Taggart z roku 1985 (!!!). Na tohle ti šmejdi vybírají povinné výpalné v podobě televizních poplatků a generální ředitel Petr Dvořák kasíruje od Rady České televize statisícové odměny. Co s tím? Nakopat je do prdele úplně všechny! Bez milosti!

---

Kdybychom žili v normální zemi, byl by ten rozhovor s Vladimirem Putinem úplně normální, tuctová, banální věc. Prostě rozhovor s prezidentem jedné velké země. Nic víc, nic míň. Jenže my už opět žijeme v totalitě, takže to normální věc zdaleka není. Ta totalita není stejná jako za Husákových či Jakešových dob, ale totalita to už zase je.

Dnes večer dostane Česká televize nafackováno. Nafackuje jí Prima Zoom, která od 20:00 vysílá rozhovor amerického režiséra Olivera Stonea s ruským prezidentem Putinem. Čímž na sebe vezme roli televize veřejné služby, kterou ČT v rozporu se zákonem dlouhodobě neplní. A další nakládačku dostane totalitní, propagandistická Česká televize v úterý, ve středu a ve čtvrtek ve stejný čas. To se budou vysílat další pokračování onoho rozhovoru.

Dívat by se měli především všichni zdejší pitomci, kteří ještě v roce 2017 slavně bojují minulou studenou válku, aniž by si povšimli, že svět se mezitím dramaticky změnil. Že Rusko není Sovětský svaz, že Západ není, co býval, že Putin není Brežněv a že socialismus se na nás už dávno nevalí z Moskvy, nýbrž z Bruselu.

Takže pokud chcete vědět, co ruský prezident skutečně říká, aniž byste k tomu potřebovali, aby vám to presstituti z České televize či idioti Votápkova nebo Romancovova typu „překládali“ a „vysvětlovali", pusťte si v osm večer Primu Zoom.

A že Stone je levičák? No a co? On je to hlavně setsakra chytrý chlapík a navíc skvělý filmový režisér. Není třeba s ním vždy a ve všem souhlasit, ale je dobré si ho poslechnout. A přemýšlet.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…