Sobotka by se kvůli své záchraně spojil třeba i s ďáblem, zkonstatoval Ovčáček

20.05.2017 21:49

Do premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD) se na serveru Svobodný názor strefil hradní mluvčí Jiří Ovčáček. Svobodný názor je dle jeho slov politicky nekorektní občasník.

Sobotka by se kvůli své záchraně spojil třeba i s ďáblem, zkonstatoval Ovčáček
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Ovčáček

„Platí zlaté pravidlo. Kdo nejhlasitěji vykřikuje hesla na obranu svobody a demokracie, je ve skutečnosti největším nepřítelem obojího. A jeho cílem je umlčet svobodné názory a omezit demokracii,“ píše Ovčáček s tím, že v současnosti je nejhlasitějším obráncem svobody a demokracie právě Sobotka. „To je ale jen role. Pouhá role. Je třeba se podívat do zákulisí,“ zkonstatoval.

Tam podle něj vidíme Bohuslava Sobotku obklopeného podivným přelivem svého přítele Radka Pokorného. Ale také Bohuslava Sobotku spojeného s temnou minulostí kauzy OKD. "

„Bohuslava Sobotku, ke kterému se lísá 75 % (!) českých médií. Bohuslava Sobotku ovívaného neziskovkami, které dostávají štědré státní dotace za vlády Bohuslava Sobotky. Bohuslava Sobotku podporovaného Pražskou kavárnou, která svolává manifestace jako vystřižené z minulého režimu. Bohuslava Sobotku, který jak gangster vyhrožuje přímo zvolenému prezidentu republiky,“ jmenoval dále Ovčáček.

Původní text ZDE.

Bohuslav Sobotka by se podle něj také pro svou vlastní politickou záchranu spojil třeba s ďáblem i udělá vše pro to, aby nebyl zvolen jediný skutečně levicový prezidentský kandidát Miloš Zeman. A také prý hraje betla s „nepovinnými“ migrantskými kvótami. 

„Právě tento pohled do zákulisí ukazuje, kdo reálně ohrožuje svobodu a demokracii v České republice, má autoritářské sklony a disponuje pro jejich realizaci obrovskými finančními i mediálními zdroji. Otázka dneška tedy zní: Svoboda, nebo Sobotka,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…