Sobotka z ODS naříká na rebely: Pár bláznů nám zničilo naši dobrou práci

08.08.2013 12:36

Výsledek středečního hlasování sněmovny vyvolává emoce. A především mezi pravicovými politiky. Poslanci ODS Jan Florián a Tomáš Úlehla, kteří nehlasovali proti Rusnokově vládě, jsou označováni za zrádce. Přemysl Sobotka zase voliče žádá o pomoc.

Sobotka z ODS naříká na rebely: Pár bláznů nám zničilo naši dobrou práci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pojďte se s námi podívat do zákulisí před prezidentskou superdebatou

Místopředseda Senátu Sobotka na svém facebookovém profilu napsal: „Tak to vidíte. Pár bláznů dokáže zničit mnohaletou dobrou práci, ale věřím, že je nás v ODS řada normálních a slušných politiků a máme povinnost chránit parlamentní demokracii. Pomožte nám prosím v dalších volbách!“ vyzývá voliče.

Vyhoďme toho ptáka i s holubníkem

To místostarostka Prahy 8 za ODS Vladimíra Ludková Floriána s Úlehlou rovnou označuje za zrádce. A volá po vyloučení vlivného člena Tomáše Hrdličky, který prý za vším stojí, ze strany. „ODS se teď musí chopit příležitosti a musí tohoto ptáka s celým jeho holubníkem vyhodit ze svého dvorku,“ myslí si.

Poslanec Úlehla to schytává i na svém Facebooku. Na mnohdy vulgární komentáře však celou noc odpovídal. Na jeden obzvlášť sprostý reagoval: "Oslí hýkání strach mi nahání, že rozum u pár z vás fakt není k dostání... Zdar v lepších časech, mudrci..."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…