Šok: Jan Hřebejk má strach. Ovládnou ČT, fašisti a ANO! A proč? To je jasné...

11.03.2020 7:09

Režisér Jan Hřebejk spojil riziko nákazy koronavirem s tím, že se tato nákaza může hodit i k něčemu jinému. K převzetí České televize. Na jeho slova reagovala poslankyně, členka hnutí ANO Barbora Kořanová.

Šok: Jan Hřebejk má strach. Ovládnou ČT, fašisti a ANO! A proč? To je jasné...
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Režisér Jan Hřebejk

„Koronavirus je ideálním spojencem ANO, fašistů a komunistů při pokusu převzít ČT v situaci zákazu demonstrací,“ uvedl režisér Jan Hřebejk na Twitteru. 

Anketa

Jak se zatím Babišova vláda zhostila boje proti koronaviru? (Hlasování od 11.3.2020)

95%
hlasovalo: 41351 lidí

„Co si to dovolujete? Jak můžete říkat, že epidemie smrtelného viru je naším spojencem v nějakém vašem vymyšleném boji o Českou televizi? Směšné,“ zareagovala na něj poslankyně a členka hnutí ANO Barbora Kořanová.

„To, že je někdo poslanec Parlamentu, ještě neznamená, že si o něm nemůžu myslet, co chci. Na rozdíl od vašeho kolegy Berkovce si žádné složky na lidi nevedu, ani se nechovám jako poslušná ovce, hlasující obvykle s komunisty a fašisty. Na Slovensku takto RTVS znormalizovali,“ odvětil Hřebejk.

Sněmovna bude dnes vybírat šest členů 15členné televizní rady a dva členy devítičlenné rozhlasové rady. Pozornost vyvolává zejména volba televizních radních. Šanci zasednout v Radě mají i kandidáti, kteří vyvolávají spory. Patří k nim ekonomka Hana Lipovská, jejíž nominaci zpochybnila zhruba čtvrtina senátorů.

V případě televizní rady postoupilo do volebního finále 18 kandidátů. Dva rozhlasové radní budou poslanci vybírat z šesti finalistů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…