Šok: Miroslav Kalousek se omluvil

13.12.2018 11:21

Ke konci šéfredaktora Petra Fischera ve stanici Českého rozhlasu Vltava se vyjádřil také předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek. A nejen k tomu...

Šok: Miroslav Kalousek se omluvil
Foto: screen: Twitter M. Kalouska
Popisek: Miroslav Kalousek (TOP 09)

„Pane generální řediteli René Zavorale, dovoluji si prognózovat stav ČRo Vltava za rok: 1. Počet posluchačů poklesne. 2. Ze zajímavé a kulturně pestré stanice se stane nudná lázeňská promenáda normalizačních časů. 3. Šéfredaktor téhle ‚kejdy‘ bude mít Vaší plnou důvěru. A bude líp...“ poznamenal Kalousek.

Anketa

Myslíte si, že by ředitel René Zavoral měl v Českém rozhlase provést zásadní změny?

97%
3%
hlasovalo: 5530 lidí

Své pak také napsal k europoslanci Pavlu Teličkovi, jenž je v Evropském parlamentu zvoleným kandidátem za hnutí ANO. S ním se však již zhruba před rokem rozešel. 

„Mrzí mě, že jsme museli dnes na plénu projednávat situaci o střetu zájmů A. Babiše, protože to poškozuje zájmy ČR. Za to ale nemohou, jak dnes zaznělo na půdě českého Parlamentu z úst premiéra, čeští europoslanci, za to nemůže EU, ale za to může realita v této věci v ČR...“ poznamenal pak Telička včera při jednání Evropského parlamentu. A právě to Kalouska zaujalo.

„V r. 2004 jsem protestoval proti tomu, aby Pavel Telička byl eurokomisařem za ČR. Nechtěl jsem připustit, aby prvním eurokomisařem byl bývalý člen KSČ. Od té doby prokázal pan Telička víc mravní integrity a osobní odvahy než mnoho jiných. Chci se mu za svůj tehdejší postoj omluvit,“ uvedl Kalousek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…