Sráč Nohavica! píše Pavel Novotný. Proč? O tom se bude mluvit

14.10.2019 11:39 | Zprávy

Ostravský písničkář Jarek Nohavica ve svém klubu před nedávnem křtil novou knihu sociologa Petra Hampla. A už ho za to popotahuje Pavel Novotný. „Koště, ubožák a sráč,“ vyjádřil se. Nohavica dostal ještě za Okamuru. A od mediálního analytika Rožánka se ozvalo, že Nohavicova CD měl někdo „pochcat a zapálit“. „Nebuď trpaslík,“ vzkázal Novotnému bývalý kolega.

Sráč Nohavica! píše Pavel Novotný. Proč? O tom se bude mluvit
Foto: nedomysleno.cz
Popisek: Jarek Nohavica

Sociolog Petr Hampl nedávno uspořádal křest svého nového díla, knihy Poctivost a kreativita: Kapitoly z buranské sociologie a volné úvahy, vydané nakladatelstvím Naštvané matky. Křtu se zúčastnil také oblíbený písničkář Jarek Nohavica.

Kniha Petra Hampla křtěná Jarkem Nohavicou k dostání ZDE:

„Jarek Nohavica včera pokřtil mou novou knihu Poctivost a kreativita (kapitoly z buranské sociologie), která je tímto oficiálně v prodeji. Promluvili také profesor Keller a Radek Velička. Na fotografii si můžete všimnout ještě Ládika Větvičky (napsal do té knihy předmluvu) a fotografa Borise Rennera,“ informoval Hampl minulý čtvrtek.

„Křest se vydařil, Jaromír Nohavica byl vtipný a řada na podpis je nekonečná,“ dodávala Eva Hrindová z nakladatelství Naštvané matky.

Ne všichni ale byli rádi za to, že Jarek Nohavica knihu pokřtil. Že na akci hrál, zaregistrovala například Johana Hovorková z Fora24. Petr Hampl je podle ní spojen s šířením xenofobie a s dezinformační scénou. „Nohavica spolupracuje s prokremelskou scénou dlouhodobě. Před časem získal ocenění od ruského prezidenta Vladimira Putina, medaili přijal také od českého prezidenta Miloše Zemana,“ napsala.

„Soudružka Hovorková je opravdu mimóza, kádrovala, ale základní informaci, že šéfredaktor Protiproudu je Petr Hájek, což ví každé malé vlastenecké dítě, si nezjistila. Nu, ale díky za reklamu zdarma!“ odpověděl na to Hampl.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…