Starej, zlej kokote, vzkázal umělec Miloši Zemanovi

07.12.2017 12:43

Herec Jiří Maryško rozesmál kritiky prezidenta Miloše Zemana, když svérázným způsobem hlavu státu upozornil, že je stále státním zaměstnancem, který se až do skončení svého mandátu v březnu 2018 zodpovídá deseti milionům českých občanů. Měl by se tedy podle toho chovat.

Starej, zlej kokote, vzkázal umělec Miloši Zemanovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman jmenoval Andreje Babiše premiérem České republiky

Jiří Maryško je, mimo jiné i díky svému pořadu na internetové televizi Stream Kanál Maryško, populárním hercem. Pozornost na sebe upoutal např. tím, že opakovaně tvrdě kritizoval Miloše Zemana. Dnešní prezident umí podle herce jen pít alkohol, chrlit bonmoty a dělat ostudu. A dokázal to znovu, když jmenoval premiérem Andreje Babiše.

Ve středu odpoledne Zeman Babišovi doporučil, aby se neohlížel na trpaslíky, kteří mu budou okopávat kotníky. A herec  působící v Činoherním studiu v Ústí nad Labem se neudržel.

„V novinách píšou, že pan prezident dneska řekl panu premiérovi na adresu novinářů: ‚S domovnicí se nediskutuje a nezlobte se na trpaslíky, že vám okopávají kotníky.‘ Pan prezident zapomíná, že je pořád ještě státním zaměstnancem s deseti miliony zaměstnavateli, kteří dostávají zprávy o výkonu jeho povolání prostřednictvím médií,“ připomněl herec na sociální síti Facebook.

„Takže s nima, prosím Vás, diskutujte, nepijte ve službě a chovejte se ještě chvilku jako člověk, jo? A nebojte, kotníky Vám okopávat nebudem, protože v jednom nemáte nervy a druhej máte dřevěnej, Vy starej, zlej kokote...“ uzavřel Maryško.

Herec Jiří Maryško doslova napsal:

V novinách píšou, že pan prezident dneska řekl panu premiérovi na adresu novinářů: „S domovnicí se nediskutuje a nezlobte se na trpaslíky, že vám okopávají kotníky."
Pan prezident zapomíná, že je pořád ještě státním zaměstnancem s deseti miliony zaměstnavateli, kteří dostávají zprávy o výkonu jeho povolání prostřednictvím médií.
Takže s nima, prosím Vás, diskutujte, nepijte ve službě a chovejte se ještě chvilku jako člověk, jo?
A nebojte, kotníky Vám okopávat nebudem, protože v jednom nemáte nervy a druhej máte dřevěnej, Vy starej, zlej kokote...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…