Státní zástupce prý chystá obvinění i Petra Nečase

18.06.2013 15:40

Náměstek Vrchního státního zastupitelství v Olomouci Pavel Komár potvrdil České televizi, že je Petr Nečas veden mezi podezřelými. Znamená to, že by mohl být i obviněn.

Státní zástupce prý chystá obvinění i Petra Nečase
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ex-premiér Petr Nečas

Pavel Komár potvrdil České televizi, že je Petr Nečas veden mezi podezřelými. Znamená to, že by mohl být i obviněn. Informovala o tom Česká televize.

Policie v posledních dnech zasahovala v kauzách, které spojuje osoba ředitelky premiérova kabinetu Jany Nagyové. Trestní řízení se týká dvou skutků. První je spojený s Vojenským zpravodajstvím. Nagyová měla nechat prostřednictvím zpravodajství sledovat tři soukromé osoby. Druhý se týká tří bývalých poslanců ODS, kteří se podle žalobců měli vzdát mandátu poté, co jim bylo "přislíbeno konkrétní plnění".  Kauzu dozorují žalobci v Olomouci, protože existovalo podezření, že se na trestné činnosti podílel i pražský žalobce Libor Grygárek.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macronův sen o míru během olympiády. Hoffman tuší, proč nevyjde

17:01 Macronův sen o míru během olympiády. Hoffman tuší, proč nevyjde

POHLED IVANA HOFFMANA Sprnová olympiáda v Paříži se Emmanuelu Macronovi zdá vhodnou příležitostí, ab…